Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    11. Svibanj 2015. 09:39

lolipop, o tome sam i ja razmišljala.  a onda mi je nedavno jedna poznanica ispričala kako je njihov sin dobio ime. Naime, mali se zove isto kao tata. A zašto? Kad je saznala da nosi muško iz zezancije su malca cijelu trudnoću ona i muž zvali mali npr. Šime. (da ne pišem sad pravo ime). O imenu nisu razmišljali nego kad se rodi, kad ga vide nešto će odabrati. I došao taj dan, malac se rodio, treba dati ime, a oni ga ne vide nikako drugačije nego kao Šime jer su mu se tako mjesecima obraćali. I tako je mali dobio ime Šime i zove se isto kao i njegov tata. 
    Tako da ja mislim da možda ima nešto u tome, ako mu se obraćate imenom koje ste odabrali onda nema koje drugo da mu odgovara nego to. 

lollipop
    11. Svibanj 2015. 10:13

ja se stalno trbuhu obračam njegovim imenom...ili mu kažem Sven ili Svenči ili Svenko  a tu i tamo bude mali divljak, mrva ili miš 
    valjda neću na porodu odlučiti da će biti miš umjesto sven 

kachi
    11. Svibanj 2015. 11:00

O, bože, ako je tako, moja će se zvati bebolina. Ja je još uvijek ne mogu zvati imenom dok je stvarno ne vidim i odlučim ide li to ime uz nju ili ne.

Naanaa2
    11. Svibanj 2015. 12:03

lollipop, hahaha.... svašta je moguće kad te nakon poroda udari adrenalin, hormoni, sreća, uzbuđenje, još ako budeš primila epiduralnu  

Mary36
    11. Svibanj 2015. 12:33

Mi smo ostavili prostora i za mogućnost da ime ne paše, ali smo ga i odabrali nekako po osjećaju dok sam bila već duže trudna, iako nam se prije to ime nije sviđalo. Imam osjećaj da si ga je baš ona odabrala i da je za nju  Ja nikada nisam voljela ženskaste stvari i rozu boju, a sad mi je tako super da ne mogu tome odoljeti! Sve mi se sviđa što je nježno i rozo, pa to pripisujem njenom karakteru!

Mary36
    11. Svibanj 2015. 12:50

Beba, ha, ha...ja znam samo slučajeve koji su cijeli život bili braco!

renchiii
    11. Svibanj 2015. 12:56

Ja znam i Braco i Seka, a susjeda mi ima 60 godina i zovemo ju Beba i dan danas hahah...

mirell
    11. Svibanj 2015. 18:54

joj baš ste me nasmijale drage moje, ja govorim ona (kao beba) imamo imena ali još ne znamo da li je curka ili dečko , nakon tri dečka zamislite našu neizvjesnost . Ako bude dečko onda Noa , a curka Sara 

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

renchiii
    11. Svibanj 2015. 19:00

Onda navijamo da mama dobije curicu Saru napokon, ali samo nek je živo i zdravonpa makar došao i Noa   Oba su lijepa imena!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.