i nas su odgovarali od imena Lotte... kao strano je ime, još dva t, još ne ide deklinacija svuda pa kak će se ona takv zvati bla bla... al ja nisam dala da mi se kćer zove drugačije... dragi je odmah pristao i isto ne da netko prigovara za ime... bit će Lotte i to je to... i jedini dopušteni nadimak će biti Loli,,,to joj je tata dao još kad mu se krenula javljati :)
Super mi je Lotte, ja sam htjela Lotta.. Isto su mi govorili, joooj dva ,,l.
Ali meni je to ime bilo super. I imala sam dva imena za djevojcicu i na kraju mi djevojcica ima pišu. Kaže dragi; valjda neće biti gay.... Božeeeee, kakva izjava.... Kome bi to palo napamet
Loreen bit će prilike i za to lijepo ime
Ma mene uopće nije briga što će drugi govoriti za ime, ustvari nismo nikome ni rekli, mislim da je to stvar roditelja i eventualno starije djece.
Moja imama je imala super prijedloge za ime, više smo se sprdavali nego ozbiljno pričali....
Evo i mi smo konačno našli ime za prvog sina- odnosno seka se sjetila imena Erik. I baš mi se to ime sviđa. Za curice mi je puno lakše bilo smislit, a sad za dečka za svako sam ime našla zamjerku. A ovo mi se baš čini super! Sad još samo da se i muž složi i problem riješen!
pozdrav svima,
eto i mene na ovom forumu..
naravno muku mučimo sa odabirom imena, neko nam se sviđa i onda mu tražimo zamjerke i na kraju odustanemo.. nemamo niti jedno da smo sigurni kao to je to...
znamo da čekamo curicu..
Kako vam se sviđa ime Zara?
Meni se sve više sviđa ali kao nedostatak mu je što se tako zove robna marka (trgovina ) e sad da li to stvarno smeta, ne bi htjela da me cura kasnije ima problema jer da je svi zbog toga zadirkuju???
Šta vi kažete?
A čuj, na vama je odluka. Osobno ne bih dala takvo ime jer je velika šansa da bude na meti zadirkivanja. Sve je stvar osobnog ukusa. Meni je to isto lijepo ime, al upropasti ga asocijacija :-)
Ej curke, nas bebac se zove Antonio. Nije neobicno, nije posebno ali eto.. dobio je ime po mami, a koje mu je tata izabrao. jer jednostavno nismo mogli odabrati ni jedno bolje ime, svako je imalo manu. A da je bila curka onda bi bila Ella. Sad vec razmisljam kad budem opet trudna za curku neko drugo ime ipak. A za decka nemam pojma. No rano je jos :)
Ali mi smo jaako velika obitelj, a ovo su samo neka od imena : Maa Dolores, Maria Cvita, Carollina, Ines, Nives, Hanna, Borna, Filip, Karmen, Kristina, Indira, Jelena, Noemi, Dorotea, Lukas, Patrik, Mislav, Iris... ja sam Antonia - Matea, muz Hrvoje... Tu su imena djece i nasih sestara. Ostali su relativno obicna imena dobili :P
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
evo samo da se i ja izjadam, trebam roditit za 10 dana a mi još nismo sigurni oko imena...
Ja imam sve neke ¨divlje¨ prijedloge koji se mom dragom naravno ne sviđaju (čitaj jako neobična i rijetka imena, jer ne bi htjela da mi se curka zove Mia, Ema, Nika, Tea jer takvih je još sto) , a on opet ne daje svoje prijedloge, samo govori ne, ne, ne... Prvo mi se svidilo Aria, Lotta ili Fiona... ali komentari na to od drugih ljudi su: jooooj di baš Lota, ko neka debela švabica ili di čupaš ti ta imena (jer Fiona je ona princeza od Shreka, kao da će se jadnom djetetu rugat), pa mogla si onda nazvat curicu Ariel po maloj sireni itd... Da ne duljim, bit će 99% ili Mila ili Rita, a ovaj 1% nek imamo još prostora, pa nam možda sine neka ideja kad vidimo svog malog andjela
Imam Luku a drugo dijete ak bude curica zvat ce se Ella....jedino jos za decka nisam smislila ime :)
Sortiraj odgovore
Najstariji