Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    20. Siječanj 2015. 09:44

i meni se sviđalo jedno ime, ali muž nije htio ni čuti. razgovarali smo što se sviđa meni, što njemu, dogovorili smo se da nećemo djeci davati imena preminulih članova obitelji i sasvim slučajno smo izgovorili jedno ime... samo smo se pogledali i znali da je to "to". 

Tena bi sve odjednom , baš fora što si tako uzbuđena 

Tena9
    20. Siječanj 2015. 09:49

Pa bome jesaaaam..kao nikad u životu!!! Preljep je osjećaj saznati da si u drugom stanju...dugo sam to htjela i prije tri mjeseca sam našla čovjeka s kojim želim provesti ostatak života! Presretna sam zbog ove mrve kaj raste u meni ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

dillb
    20. Siječanj 2015. 09:56

zato uživaj u svakom trenutku, iako se čini kao dugo razdoblje, prođe za čas. 

i ja jedva čekam ostati trudna drugi put. tako da uživam u svakoj forumašici koja obznani + .

Tena9
    20. Siječanj 2015. 10:20

koliko ti je staro prvo dijete? ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

jelena39
    27. Siječanj 2015. 15:52

U prvoj trudnoci sam rekla da ce curica bit Elena i prije nego sam znala da je stvarno curka. Na to se M. nasalio jel to da se zove kao mama a ja pod utjecajem hormona 'podivljala' i rekla ako bas hoce bockat da ce se zvat po njemu. I ko tvrdoglava dalmatinka sam mu se zaklela  i malecka je dobila ime po tati, sto je na kraju ispalo simpaticno jer je njegova slika i prilika. Sad nosim decka,  totalno sam neodlucna. U gradu je poplava Jakova, Roka, Toma, Luka, Jana, Patrika, Noa.. u obitelji imamo Karla, Luku, Petra, Leona, Marka, Marina.. Simpa mi je Emil, Lukas , Lucijan, Vito a M. zapeo za Jakova i gotovo

Bljubica
    27. Siječanj 2015. 15:57

nisam primjetila da ima puno Jakova, to mi je baš lipo ime.. 

• Loreen
    27. Siječanj 2015. 23:25

A da dijete ima prezime i od mame i tate? Dakle, musko dijete dva prezimena ? NIsam udana i nemam namjeru se udavat  a ako i budem samo cu dodat prezime a zasad ne zelim da mi dijete ima prezime decka a moje ne. Ipak sam mu ja mama :) Sto vi mislite?

Sel1605
    28. Siječanj 2015. 01:57

Pozdrav svima ! :) 
    Mi ćemo svoju curku nazvati Kiara :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.