Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    05. Siječanj 2015. 12:48

I meni je Rita lijepo ime i ako bude curica to ce joj bit krsteno jer moj dragi zeli kcer pa joj on daje ime a odlucia se za Naomi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Zac11
    05. Siječanj 2015. 16:18

Aria ti je ona crna cura iz serije Slatke male lažljivice (ako si ikad gledala), pa mi se to svidilo jako, Fiona mi je oduvijek top, a Lotta je kao najnormalnije od ova tri pa ajde... ali moj dragi neće čuti ni za jedno, još ajde Aria nekako... drago mi je da ti se sviđaju jer i meni su super sva tri
    Što se tiče Mile, to mi je od ovih kao normalnih najljepše, sviđa mi se više nego Rita, a i čini mi se rijeđe... možda griješim...

Zac11
    05. Siječanj 2015. 16:46

Mislim da će biti na kraju Mila, dosta je profinjeno i ljupko, nije moderno a nije ni tradicionalno, nije vjersko, jer ja baš ne volim kategoriziranja... a pogotovo ne davanje imena po nekome, to mi je užas... ali dobro, svatko ima pravo na svoje... ja bi najradije dala ime da znam da ga rijetki nose, naravno ako mi se sviđa... Ali bojim se ruganja od strane druge djece, jer da se ne bojim bila bi Fiona

Zac11
    05. Siječanj 2015. 17:40

sara

cloudy
    05. Siječanj 2015. 20:08

Zac...moja će curka biti Lotte :) norveška verzija imena...da je švedska bila bi Lote al meni je baš zbog e na kraju posebnije :) a dragi je ime prihvatio još davnih dana dok nismo ni planirali klince

Lady_Dy
    05. Siječanj 2015. 21:29

Naša curica stiže za mjesec dana i zvat će se Leona 
    Da je dečko zvao bi se Dorian 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.