I meni je Rita lijepo ime i ako bude curica to ce joj bit krsteno jer moj dragi zeli kcer pa joj on daje ime a odlucia se za Naomi.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Aria ti je ona crna cura iz serije Slatke male lažljivice (ako si ikad gledala), pa mi se to svidilo jako, Fiona mi je oduvijek top, a Lotta je kao najnormalnije od ova tri pa ajde... ali moj dragi neće čuti ni za jedno, još ajde Aria nekako... drago mi je da ti se sviđaju jer i meni su super sva tri
Što se tiče Mile, to mi je od ovih kao normalnih najljepše, sviđa mi se više nego Rita, a i čini mi se rijeđe... možda griješim...
Mislim da će biti na kraju Mila, dosta je profinjeno i ljupko, nije moderno a nije ni tradicionalno, nije vjersko, jer ja baš ne volim kategoriziranja... a pogotovo ne davanje imena po nekome, to mi je užas... ali dobro, svatko ima pravo na svoje... ja bi najradije dala ime da znam da ga rijetki nose, naravno ako mi se sviđa... Ali bojim se ruganja od strane druge djece, jer da se ne bojim bila bi Fiona
Zac...moja će curka biti Lotte :) norveška verzija imena...da je švedska bila bi Lote al meni je baš zbog e na kraju posebnije :) a dragi je ime prihvatio još davnih dana dok nismo ni planirali klince
Naša curica stiže za mjesec dana i zvat će se Leona
Da je dečko zvao bi se Dorian
Sortiraj odgovore
Najstariji