Ja glasam za Evu.
A Duna je jako fora. I definitivno ne buš imala dvije u vrtiću.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Duna je stvarno fora i unikatno i zvučno :)
Sveky.....josip...kao ja samo u muškom obliku
Ja sam za Evu...
Mame,koje imate ime s kombinacijom j i bez j..jeli vas zivciralo ako nema j da stalno pisu s tim j?Nasa ce biti Patricia,jos se nije ni rodila,a svi joj dodaju to j..tako da mislim da ce na kraju svima biti Patricija,a meni je puno ljepse Patricia...
Ica
Mi još ne znamo spol, jedva cekam. Ulazim u drugo tromjesečje, a imena smo odabrali..muž za muško Marko,a ja za curicu Lana.
Ica...be znam za j ali moja će curam imati 2 t u imenu i sad već vidim da će redovno bit pisano s jednim...i da..živcirat će me to jer da sam htjela s 1 t bilo bi tako
ica, budeš vidla da se budu ljudi s vremenom navikli i skužili da J u imenu nema, pa se budu i oni sami glupo osjećali. Nemoj da te to brine, samo napomeni ak vidiš da neko piše s J i to je to.
Moja seka se zove Tea i u vrtiću su ju svi vikali TeJa, mala je poludila, izderala se na njih jednom i svi klinci su zapamtili da nema J u imenu :D
Moja curica se zove Marcela! Ja birala :) cula sam brojna imena i do tjedan dana prije poroda nisam znala ime i odjednom bezveze cujem negdje to ime i odma mi je sjelo,sada mi je najljepse ime na svijetu :)
Moj bebač će biti Mauro, probala sam smisliti još koje ime no otpočetka mu tepam Mauro ovo Mauro ono , Mauro papa jabuku... :D
Sada sam se naviknula i uopće ne mogu zamisliti drugo ime da mu dam.
Još uvijek smo u pregovorima za kršteno ime, pokušavam izbaciti Ivana i ubaciti Marca u kombinaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji