Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    04. Rujan 2014. 17:26

Ja glasam za Evu.
    A Duna je jako fora. I definitivno ne buš imala dvije u vrtiću.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    04. Rujan 2014. 17:52

Duna je stvarno fora  i unikatno i zvučno :)

Sveky.....josip...kao ja samo u muškom obliku 

ica3
    05. Rujan 2014. 20:40

Ja sam za Evu...
    Mame,koje imate ime s kombinacijom j i bez j..jeli vas zivciralo ako nema j da stalno pisu s tim j?Nasa ce biti Patricia,jos se nije ni rodila,a svi joj dodaju to j..tako da mislim da ce na kraju svima biti Patricija,a meni je puno ljepse Patricia...

Ica

leptirica3
    05. Rujan 2014. 21:53

Mi još ne znamo spol, jedva cekam.  Ulazim u drugo tromjesečje, a imena smo odabrali..muž za muško Marko,a ja za curicu Lana. 

cloudy
    06. Rujan 2014. 11:19

Ica...be znam za j ali moja će curam imati 2 t u imenu i sad već vidim da će redovno bit pisano s jednim...i da..živcirat će me to jer da sam htjela s 1 t bilo bi tako

MalaMuca
    06. Rujan 2014. 12:09

ica, budeš vidla da se budu ljudi s vremenom navikli i skužili da J u imenu nema, pa se budu i oni sami glupo osjećali. Nemoj da te to brine, samo napomeni ak vidiš da neko piše s J i to je to. 
    Moja seka se zove Tea i u vrtiću su ju svi vikali TeJa, mala je poludila, izderala se na njih jednom i svi klinci su zapamtili da nema J u imenu :D

ica3
    06. Rujan 2014. 17:00

Hahahha,opasna malena..ima i pravo...bar ih je naucila..

Ica

• hanaavmedoski2
    06. Rujan 2014. 18:27

Moja curica se zove Marcela! Ja birala :) cula sam brojna imena i do tjedan dana prije poroda nisam znala ime i odjednom bezveze cujem negdje to ime i odma mi je sjelo,sada mi je najljepse ime na svijetu :)

ica3
    07. Rujan 2014. 16:22

Marcela-prekrasno ime!

Ica

Jojo5
    04. Listopad 2014. 23:35

Moj bebač će biti Mauro, probala sam smisliti još koje ime no otpočetka mu tepam Mauro ovo Mauro ono , Mauro papa jabuku... :D
    Sada sam se naviknula i uopće ne mogu zamisliti drugo ime da mu dam.
    Još uvijek smo u pregovorima za kršteno ime, pokušavam izbaciti Ivana i ubaciti Marca u kombinaciju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.