Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady_Dy
    05. Siječanj 2015. 21:29

Naša curica stiže za mjesec dana i zvat će se Leona 
    Da je dečko zvao bi se Dorian 

Dary3
    06. Siječanj 2015. 00:36

naša curica zove se Viktoria,a da je bio dečko zvao bi se Viktor.Mi smo htjeli neko povjesno ime.

Zac11
    06. Siječanj 2015. 14:21

evo recimo ja nebi Mia, nikako, ne zato jer mi nije lijepo, dapace... Ali jednostavno me smeta i zivcira sto je svaka treca curica Mia, Nika, Ema, Lea, Tea, Laura, Lucija i sl. Mislim da treba biti malo ipak kreativan, ali problem je sto smo mi jos uvijek dosta konzervativan narod pa se ljudi boje i ustrucavaju dati djeci neobicna ili strana imena jer se boje komentara... Svaka cast iznimkama... Anastazija je super ali ja bi nesto ipak krace, do 4 max 5 slova. :)

MalaMia
    06. Siječanj 2015. 14:36

Meni je Mia lijepo ime ali isto mislim da je malo prečesto ja bi neko neobično sada imam jos 11 tjedana pa mozda jos nesto i smislim pa ih sve zeznem s imenom 
    Zac vidim da si rekla da ce tvoja curka najvjerojatnije  biti Mila to je super ime i nije tako često ali Fiona mi je predobro 

Zac11
    06. Siječanj 2015. 15:41

Da, Mila će biti najvjerojatnije, najmanje negativnih primjedbi sam iz okoline za taj prijedlog čula, ali nebitno, lijepo je a nije često, bar mislim... a Fionu mislim da neću prežalit, ali što da radim, takva smo sredina, nismo skloni pustit ljude da rade kako hoće i kako im se sviđa... a za djecu jednog dana kad narastu da i ne pričam, znaju biti baš okrutna...

• mony16
    06. Siječanj 2015. 21:32

Mi smo se odlučili za Tessu, i jedina reakcija je s jednim ili dva s. :)

martina333
    13. Siječanj 2015. 14:58

Imali smo par imena za decka i jedno jedino za curicu kad jos nismo znali spol. Od tih par imena, ostao nam je Benjamin i tako ce se i zvati. Svaki dan mi to ime sve vise prirasta srcu i sve mi je ljepse. Od komentara okoline, jedino mom tati smeta sto ne zna kako ce mu dati nadimak :)

Sara9
    14. Siječanj 2015. 09:48

martina333

Imali smo par imena za decka i jedno jedino za curicu kad jos nismo znali spol. Od tih par imena, ostao nam je Benjamin i tako ce se i zvati. Svaki dan mi to ime sve vise prirasta srcu i sve mi je ljepse. Od komentara okoline, jedino mom tati smeta sto ne zna kako ce mu dati nadimak :)

Baš mi je to ime lipo, a za nadimak: mi imamo prijatelja kojeg svi zovu Benjo 

deverika
    27. Veljača 2015. 16:00

martina333

Neka ga zove imenom Benjamin... ime je lijepo i ne treba mu nadimak

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Mary36
    13. Siječanj 2015. 22:44

Mony ja se zovem Tesa (jedno s) i mogu ti reći da sam uvijek bila zadovoljna svojim imenom. Ali ja sam svojevremeno bila jedina Tesa u blizini i to mi se baš sviđalo.

mony16
    19. Siječanj 2015. 21:12

Mary

Mony ja se zovem Tesa (jedno s) i mogu ti reći da sam uvijek bila zadovoljna svojim imenom. Ali ja sam svojevremeno bila jedina Tesa u blizini i to mi se baš sviđalo.

I naša bude jedina u blizini :) imam nečakinju Tenu i skužila da i jedno i drugo ime dolazi od Terezije pa mi je još draže :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI