naša curica zove se Viktoria,a da je bio dečko zvao bi se Viktor.Mi smo htjeli neko povjesno ime.
evo recimo ja nebi Mia, nikako, ne zato jer mi nije lijepo, dapace... Ali jednostavno me smeta i zivcira sto je svaka treca curica Mia, Nika, Ema, Lea, Tea, Laura, Lucija i sl. Mislim da treba biti malo ipak kreativan, ali problem je sto smo mi jos uvijek dosta konzervativan narod pa se ljudi boje i ustrucavaju dati djeci neobicna ili strana imena jer se boje komentara... Svaka cast iznimkama... Anastazija je super ali ja bi nesto ipak krace, do 4 max 5 slova. :)
Meni je Mia lijepo ime ali isto mislim da je malo prečesto ja bi neko neobično sada imam jos 11 tjedana pa mozda jos nesto i smislim pa ih sve zeznem s imenom
Zac vidim da si rekla da ce tvoja curka najvjerojatnije biti Mila to je super ime i nije tako često ali Fiona mi je predobro
Da, Mila će biti najvjerojatnije, najmanje negativnih primjedbi sam iz okoline za taj prijedlog čula, ali nebitno, lijepo je a nije često, bar mislim... a Fionu mislim da neću prežalit, ali što da radim, takva smo sredina, nismo skloni pustit ljude da rade kako hoće i kako im se sviđa... a za djecu jednog dana kad narastu da i ne pričam, znaju biti baš okrutna...
Mi smo se odlučili za Tessu, i jedina reakcija je s jednim ili dva s. :)
Imali smo par imena za decka i jedno jedino za curicu kad jos nismo znali spol. Od tih par imena, ostao nam je Benjamin i tako ce se i zvati. Svaki dan mi to ime sve vise prirasta srcu i sve mi je ljepse. Od komentara okoline, jedino mom tati smeta sto ne zna kako ce mu dati nadimak :)
Mony ja se zovem Tesa (jedno s) i mogu ti reći da sam uvijek bila zadovoljna svojim imenom. Ali ja sam svojevremeno bila jedina Tesa u blizini i to mi se baš sviđalo.
Moj mm i ja sto se tiče imena nebo i zemlja! Ja bi modernija i neobičnA moji prvi izbor za curicu je Leda ili Jana ali on ni cut! Jednom prilikom je rekao da bi htio da curka bude Tena i lijepo mi je ime ali šogorica me pobunila da je to često ime, iako ja ne znam ni jednu Tenu. Sad nikome ne govorimo ime, zvat ce se Tena dogovorili smo se, ali ne želim da me NETKO odgovori od imena.
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji