Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    18. Studeni 2014. 09:58

Meni je osobno od svih koje si navela najljepše Dorotea, ali to zaista vas dvoje morate odlučiti :)))
    Mi smo se bili podijelili, ako je curica muž bira, ako je dečko ja. Evo u 32. tjednu smo, čekamo malu Lorenu i zaista se nisam miješala. Dogovor je dogovor 

cloudy
    18. Studeni 2014. 10:04

Slažem se s Deom :) vas dvoke trebate odlučiti...i nas dvoje smo se bili podijelili...ja za curu,on za dečka...i sad čekamo Lotte...da je dečko bio bi Nikola...

Ema3
    18. Studeni 2014. 10:43

Imali smo spremno ime za dečka jer sam imala osjećaj da će bit muško  ali stiže nam curica 😍.volim duža imena ali ne volim kad ih skraćivaju a to je neizbježno ( znam po svom imenu )   Još uvijek nisam naišla na ono pravo 😀

cloudy
    18. Studeni 2014. 10:55

I ja isto ne volim to skračivanje...i nadimke općenito..
    mene je već frka hvatala da ak bude nikola da će biti i niko i nikica i svašta nešto,a to baš nikako ne volim

Ema3
    18. Studeni 2014. 11:18

Meni se naomi svidjelo iz razloga sto se ne može skratiti.. Teodora mi je draže al će biti tea sto se meni osobno ne sviđa .. Čini mi se da je izabrati ime najteži posao na svijetu 😄

Vmnina
    18. Studeni 2014. 14:38

Jeel moze malo prijedloga za musko ime . Jos ne znamo spol...
    Zenskih ima stvarno dosta lijepih i koja mi se svidaju a muska je takoo tesko odabrati.

Mozda sam ja samo komplicirana

leptirica3
    01. Prosinac 2014. 14:55

Slažem se da za cure ima lijepih i veliki izbor imena. Kada smo saznali da nosim muško, ja sam izbor prepustila mužu i on se odlučio da bude Marko. Meni se isto sviđa.

• Loreen
    01. Prosinac 2014. 20:03

Ja nemam pojma o imenu... Ne mogu ni razmisljat o tome nekako... Sva su mi imena bezveze :) Jedino mi se sviđaju Mark i Luka a onda si mislim kako su preobična pa  ne mogu odlučit... A dragi bira ime curici a ja dečku i eto zapalo mene, neodlučnu. 

Mislim da je puno lakse odlucit se za ime kad vidis bebi lice...

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 21:40

Uf, dragi i ja smo zapisali par imena, ali meni se najviše sviđaju Dorijan i Filip... budemo vidjeli, nemamo baš puno vremena... 

Sara9
    02. Prosinac 2014. 10:09

Meni se svaki dan sviđa drugo ime! Pa kako se kojeg sjetim, tako ga dodajem na popis. Jučer mi je recimo bila super Buga :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.