dobro je cuti neko ime iz tudjih usta jer onda vidis kako to ime zaista zvuci i kako ce se dijete osjecat kad ga budu dozivali.
ni ja nevolim skracivanje imena,a nadimak ce svakako dobit u skoli,djecaci pogotovo,na to nemozemo utjecat.
evo par muskih imena koja se meni svidjaju Hrvoje,Aleksandro,Gabriel,Mihael,Renato,Teo ,Marino/Marin,Manuel,Leon...
mi smo odabrali Hrvoje jer se nemoze skratit ,mada su ga mala djeca koja neznaju izgovorit zvali Hrv i Hrvo, ali sad je vec postao pravi Hrvoje.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ja sam prvo smišljala svašta ali sada mi jako lijepo zvuči Marta ili Darija. Nadam se da ću uskoro moći i ja biti u odluci za ime jer sam u fazi pokušavanja :/
ja i moj dragi smo se dogovorili bude li curica on se odlucia za Naomi, bude li djecak onda mu ja dajem ime Moreno to mi je zelja vec dugo godina govorin kad budem imala sina zvat ce se Moreno. pa eto vidjet cemo. I jos mi se svidaju imena kao Dorian, Emanuel, Maro ili Lara, Ema, Nikol..
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
općenito se ježim kada u jednoj obitelji apsolutno svako muško novoređenče ima isto ime...tipa po djedu i sl...a ona izjava kako treba dijete treba prvo vidjeti kako bi se odlučili za ime mi isto ne pije vodu...nisu li djeca manje više nakon poroda jadna plava i zgužvana?! tako im najbolje pristaje ime Štrumf ili Štrumfeta...?! Osobna je stvar roditelja koje ima će odabrati svom djetetu i stvarno ukusi su različiti,ja sam također imala par imena u pripremi prije trudnoće, međutim u samoj trudnoći bilo mi je jako teško odlučiti se za muško ime, kao što je već netko napisao jednostavno niti jedno ime mi nije baš baš "zazvonilo" se dok nisam naišla na ono pravo...moj si se zove ARIEN
v3eka
hmm zanimljivo ime.i ja sam za ta neobicna i nesvakidasnja imena.
a kad zoves dijete s igralista IVANE,JOSIPE okrene se njih 10.
imena su lijepa nemam tu rijeci ali da su precesta jesu.
nas je rodjen bas na sv.Josipa u sred korizme,pa su nas nagovarali da bude Josip al ja i mm smo ostali pri svom
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Pozdrav curke,ja sam u 33. tjednu i čekamo curicu,odlučili smo da će se zvat Nella.
I ♡ my baby !!
Mi čekamo dečka, ali ime još ne znamo. Ne možemo se odlučiti jer nekako nijedno nam nije ono pravo.
Na popisu su Frane, Luka, Blaž, Pavle.
Meni su lipi Pavle i Luka.
A i mi smo se napokon odlučili za ime, ustvari sin je presudio i odabrao ime Karmen
Sortiraj odgovore
Najstariji