Stariji sin je Mateo, a seka će se zvati Majda. I meni i mužu se sviđa jer nije neko starinsko, a niti premoderno. I u našem mjestu baš nema puno Majdi :-)
ja nisam puno razmišljala.. ja sam birala za curu,a tadašnji dečko, sad muž, za dečka.. odmah je pristao na moj prijedlog.. i ja na njegov, ali u podsvjesti sam znala da ću roditi curicu.. =))
tako da se nisam baš opterećivala s muškim imenima..
nisam htjela da ima neke velike veze sa našim familijama jer ja imam jakooo veliku, pa izabrat ime nije bilo baš lako.. ali jednostavno mi je palo napamet, neznam jel sam ga negdje čula ili vidla ali jako mi se svidlo i niko ga nema koliko ja znam.. i tako je moja mala mrvica od kojih 3-4 mj u trbuhu postala Anabela.. nisam dala da me itko odgovori, jesu to radili jer im je bilo čudno ime, ali privikli su se i ja se nisam dala, htjela sam da moja kćer bude posebna.. ko i mama joj.. hahhaha… (imam 2 imena Suzana-Marija)
<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3
Prvo,pozdrav svima!Imam veliki problem! Nemam inspiraciju za ime. Imam 3 djece Juricu(7),Petra(5) i Ivanu(3),i ostala sam trudna ponovo,i iako je tek početak već me sada muče ta imena.Suprug samo veli,pa ima vremena-još budeš se 5 x predomislila,kaj me mučiš stim?Ali mene zapravo to jako muči!
Da nosim curicu zvala bi se Anabela ili Anamarija. Sretna mama znam kako ti je jer svima kome sam rekla Anabela su radili grimase a ime je prekrasno. Pih kaj oni znaju!
Adrian :D
big girls don't cry..........................................................................................................
..........................they eat :D
pozdrav u 28. sam tjednu i ocekujemo curicu
jos uvijek nismo odabrali ime..meni se najvise svida Naomi al mm ne .. razmisljamo o imenu teodora ili dorotea ..
sto vi mislite o imenima i koje vam se najvise svida ..ako imate neki prijedlog recite
Sortiraj odgovore
Najstariji