Heparinske trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melas
    25. Siječanj 2024. 06:46

Pozdrav, test mi pokazao pozitivno. Kada ste vi ukljucile terapiju, meni ljekar rekao odma po pozitivnom testu... je li još  neko tako

• Claire123
    25. Siječanj 2024. 11:02

Od vidljive gestacijske vrećice na UZV-u su mi uključili, par dana nakon plusa. 

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

• BebaM
    27. Siječanj 2024. 18:29

Pozdrav svima!
    Molim vas pomoc,skroz sam na pocetku znanja o heparinu i injekcijama..
    Do sada sam imala 1 spontani i sada se pripremam za novi transfer. Jos cekam nalaze od trom.faktora,ali da li mi netko moze reci da li imam pravo na injekcije heparina preko hzzo-a ako privatno radim ivf? Ako nemam pravo,kako vi to kupujete,gdje i koliko košta? 
    Hvala vam od srca 💖💜.
    Sretno svima 💪🍀🪻

🙋‍♀️ slaba rezerva jajnika,AMH 0,2
    2022-Insem. ❌️
    2023. 1 IVF iz FETa- 1 blastocista- ✅️ - 8tjedan missc.

• Bananica80
    29. Siječanj 2024. 18:53

Hej. Nisam ti ekspert, al heparin ti treba indicirat tvoj specijalist humane reprodukcije. Mozes od njega dobiti bijeli recept i kupiti ga u ljekarni. S tim da ti on mora reci koju dozu i koji heparin bi trebala uzimati kao i kada. Dakle isto kao i bilokoji lijek koji se ne prodaje genericki

• BebaM
    30. Siječanj 2024. 09:31

Bananica8o, hvala puno na odgovoru. On i inicira,ali je privatnik,pa me strah da necu imati pravo na to preko hzzo-a,bez neke komisije ili slicno. Moram prvo vaditi krv,pa da vidimo da li inicira bezveze ili ne. Samo sam mislila neke info prikupiti prije,ako cu morat kupovat koliko to kosta? 
    Hvala punoooo

2022-Insem. ❌️

• Bananica80
    30. Siječanj 2024. 09:46

Jednom sam negdje vidjela da je nekima na indikaciju specijaliste recept pustala opca praksa, al sam vecinom nalazila situacije da opca praksa to odbija pisati. Mozda bi ti mogao tvoj ginekolog temeljem nalaza privatnika isto pustati recept. Mene je moj ginekolog odbio i rekli su mi da trebam ic u bolnicu jer "tamo to daju". Kako sam taman prebacila vodjenje trudnoce u bolnici onda je to islo bez problema. Mozda ti je i opcija hematologija u nekoj bolnici, mislim da tako isto zene znaju dobivati - po indikaciji hematologa. Inace koliko se sjecam, pakiranje od 10 injekcija je oko 50tak eura u ljekarni na bijeli recept

• Claire123
    30. Siječanj 2024. 10:44

Moja procedura je išla ovako - i hematolog (koji je sada privatni) i bolnički ginekolog su odredili Clexan i to napisali na nalaz uz odgovarajuću dozu, s tim nalazima sam čekala na hitnoj ginekološkoj da mi naruče Clexan (jer se u mom gradu tamo naručuje), a moj matični ginekolog je pustio D1 uputnicu s napomenom za Clexan. Na taj način je Clexan besplatan. Rekao mi je matični ginekolog da postoji mogućnost da će ga HZZO provjeravati, ali da imam nalaze koji to opravdavaju i da mu pošaljem sve nalaze da slučajno koji nije propustio.

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

• BebaM
    30. Siječanj 2024. 14:20

Hvala vam puno na informacijama!! 💜 Bananica8o & Claire123

2022-Insem. ❌️

• MissMagic1
    07. Veljača 2024. 10:30

Ajme žene glupo pitanje na koje pretpostavljam odgovor ali trebam utjehu. 26+6, još se pikam u trbuh, nađem neki spek. 
    Upravo sam se ubola i mali se krenuo ritati, kako sam istisnula, tako se on smirio. Upiknula sam pod 90 stupnjeva jer si sama ne znam pod 45 davati. Nema šanse da sam ista pogodila osim masnog tkiva, zar ne? Koincidencija je njegovo micanje i prestanak micanja s davanjem terapije?Osjećam se stupid jer me ovo toliko zabrinulo 🙁

👩33 (FV Leiden, MTHFR, PAI-1 heterozigot)
    👨‍🦱33
    19.8.2022. ➕, 1.9. dijagnoza blighted ovum, 8.9. spontani prekid trudnoće (7+0)
    23.2.2023. ➕, 16.3. hematom, sukrvica, čini se ok, 21.3. spontani pobačaj (7+1)
    27.8.2023. ➕
    terapija Fragmin —> Clexane
    18.9.2023. 💓 (6+4)
    6.11. NIFTY, stiže nam 👦 (24.10., 11+4)
    4.1. big anomaly, 3D/4D (22+0)
    25.4. Stigao nam je 👶 (38+0)

Martina1931
    07. Veljača 2024. 10:35

MissMagic1

Ajme žene glupo pitanje na koje pretpostavljam odgovor ali trebam utjehu.26+6, još se pikam u trbuh, nađem neki spek.
    Upravo sam se ubola i mali se krenuo ritati, kako sam istisnula, tako se on smirio. Upiknula sam pod 90 stupnjeva jer si sama ne znam pod 45 davati.Nema šanse da sam ista pogodila osim masnog tkiva, zar ne? Koincidencija je njegovo micanje i prestanak micanja s davanjem terapije?Osjećam se stupid jer me ovo toliko zabrinulo 🙁

Igla koju mi koristimo je manja nego svi slojevi koze ja msm😅 
    To je samo slucajnost , ne brini🙈
    Ja aam od jucer presla na pikanje u nogu, bas me boli u trbuh. U zadnje vrijeme stalno u kapilare pogodim pa mi tockice krvi budu, i onda modrice i bolno na dodir... Ne mgu si vise nategnut kozu kako je trbuh narastao.

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.