Pozdrav zenice help,
Promam clexane 0,4 pitanje da li je iko ikada prestao sa clexanom u neko vreme trudnoce ili se on koristi do kraja T...
Pitam jer imam dve mutacije i moj hematolog nije hteo da mi da Clexane medjutim kad pijem lekove za trudnocu D dimer mi je tri puta povecan te mi je uveo MPO DOKTOR i evo trudna sam i sve je ok.
Trenutno mi je D dimer u normali,sta dalje da uradim , izvadim krv i ako je sve ok koristim i dalje Clexane?
Hvala puno.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Granger, hvala na dobrim zeljama, trebat ce mi 😁 Ja mislim da sto ce trudnoca napredovati da ce mene sve vise biti strah jer se povecava taj rizik od mrtvorodjenja. Zapravo, ja bi najradije dosla do 37 tjedna i onda na indukciju 😀 Al, vjerujem doktorima da znaju sto rade.. tako da, dok sam pod prismotrom valjda ce sve bit ok il ce barem na vrijeme odreagirat. Pokusati cu se sjetiti pitati za posteljicu nakon poroda, to je em zanimljivo em bitno. Al tko zna sta ce mi bit tad prioritet - bilo bi divno da se toga sjetim, to bi znacilo da nema neke vece drame 😀 Pokrete pratim koliko mogu, mrda se on dosta cesto. Imam i baby watcher pa ga mogu poslusati ako mi je sumnjivo nesto - samo to je malo i medvjeda usluga, jer ne nadjem odma njegov plus iz prve i treba mi da ga uhvati malo duze. Tako da bi se mogao dogodit scenarij u kojem uhvatim svoj puls ili nesto drugo pa se uspanicim da nije dobro. Al, postoji hitna za takve stvari, pa..mislim da necu oklijevati s odlaskom
Pozdrav zenice help,
Promam clexane 0,4 pitanje da li je iko ikada prestao sa clexanom u neko vreme trudnoce ili se on koristi do kraja T…
Pitam jer imam dve mutacije i moj hematolog nije hteo da mi da Clexane medjutim kad pijem lekove za trudnocu D dimer mi je tri puta povecan te mi je uveo MPO DOKTOR i evo trudna sam i sve je ok.
Trenutno mi je D dimer u normali,sta dalje da uradim , izvadim krv i ako je sve ok koristim i dalje Clexane?
Hvala puno.
Mene kontrolira hematolog, prije sam isla svaka dva tjedna, sad jednom mjesecno na vadenje krvi u bolnicu. Koliko znam, terapija se ne prekida, jedino ti mogu promijeniti vrstu lijeka.
Najbolje da pitas doktora koji ti je clexan prepisao.
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Pozdrav zenice help,
Promam clexane 0,4 pitanje da li je iko ikada prestao sa clexanom u neko vreme trudnoce ili se on koristi do kraja T…
Hvala puno.Mene kontrolira hematolog, prije sam isla svaka dva tjedna, sad jednom mjesecno na vadenje krvi u bolnicu. Koliko znam, terapija se ne prekida, jedino ti mogu promijeniti vrstu lijeka.
Najbolje da pitas doktora koji ti je clexan prepisao.
Hvala ti puno
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Granger, hvala na dobrim zeljama, trebat ce mi 😁 Ja mislim da sto ce trudnoca napredovati da ce mene sve vise biti strah jer se povecava taj rizik od mrtvorodjenja. Zapravo, ja bi najradije dosla do 37 tjedna i onda na indukciju 😀 Al, vjerujem doktorima da znaju sto rade.. tako da, dok sam pod prismotrom valjda ce sve bit ok il ce barem na vrijeme odreagirat. Pokusati cu se sjetiti pitati za posteljicu nakon poroda, to je em zanimljivo em bitno. Al tko zna sta ce mi bit tad prioritet - bilo bi divno da se toga sjetim, to bi znacilo da nema neke vece drame 😀 Pokrete pratim koliko mogu, mrda se on dosta cesto. Imam i baby watcher pa ga mogu poslusati ako mi je sumnjivo nesto - samo to je malo i medvjeda usluga, jer ne nadjem odma njegov plus iz prve i treba mi da ga uhvati malo duze. Tako da bi se mogao dogodit scenarij u kojem uhvatim svoj puls ili nesto drugo pa se uspanicim da nije dobro. Al, postoji hitna za takve stvari, pa..mislim da necu oklijevati s odlaskom
Kao da čitam svoje misli. Doduše kod mene nije bilo tog rizika, odnosno nije mi bilo rečeno iako realno kod svih nas je vrijeme najveći rizik. Ja sam samo htjela da dođemo do 37 i da krene i da izađe. 🤭 Bit će to sve okej uz terapiju. Ako su neki ugrušci i nastali do sad, ne rade problem pa nek tako i ostane. Od 18. tt si pokrivena terapijom.
Vjerojatno se nećeš sjetiti posteljice, jer ćeš biti presretna i samo ćeš gledati u svoje malo klupko sreće. 🥰
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Pozdrav zenice help,
Hvala puno.
Svakako napravi kontrolu pa se posavjetuj s liječnikom. Mislim da će te ostaviti na terapiji do kraja jer ima više prednosti nego nedostataka ako su uočeni problemi zbog kojih je uvedena. Neće ni oni riskirat prekidanje pa da se nešto desi.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
A cure, jel imate preporucit kojeg ginekologa u Zg koji se kuzi u trombofilije/APS/ trudnoce pod heparinom? Igraju i privatnici. Cisto ako bi htjela otici na drugo misljenje ili neku dodatnu kontrolu.
Bananica, navela sam preporuku prije par stranica. Ne znam kako da ti ponovno napišem ali kao privatno, ne bih vise pisala preporuke javno, ne osjećam se ugodno iznositi tuđa imena, makar u pozitivnom kontekstu.
👩33 (FV Leiden, MTHFR, PAI-1 heterozigot)
👨🦱33
19.8.2022. ➕, 1.9. dijagnoza blighted ovum, 8.9. spontani prekid trudnoće (7+0)
23.2.2023. ➕, 16.3. hematom, sukrvica, čini se ok, 21.3. spontani pobačaj (7+1)
27.8.2023. ➕
terapija Fragmin —> Clexane
18.9.2023. 💓 (6+4)
6.11. NIFTY, stiže nam 👦 (24.10., 11+4)
4.1. big anomaly, 3D/4D (22+0)
25.4. Stigao nam je 👶 (38+0)
Bananica, navela sam preporuku prije par stranica. Ne znam kako da ti ponovno napišem ali kao privatno, ne bih vise pisala preporuke javno, ne osjećam se ugodno iznositi tuđa imena, makar u pozitivnom kontekstu.
Razumijem i hvala ti na info. Potraziti cu u starijim postovima :) Nasla sam jedan par doktora koji su slovili jednom kao da su tata mata za koagulacije pa cu otici kod njih. U pitanju su ginekolozi. Hematologa sam nasla i pratim se tako da taj dio sam rijesila. Ovo za ginekologa je cisto da dobijem jos jedno misljenje za moju dusu/psihu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji