Ja sam bila narucena na pregled sa 5+6, buduci da se taj dan vidjelo srce kako kuca odmah sam dobila fragmin poslije pregleda. Doktor je zelio da ostanem u bolnici par dana da se naucim pikati ali ja sam mu rekla pokazite mi jednom i bit ce dovoljno. Tako da mi je tad sestra dala prvu injekciju i sve objasnila, a od tada se pikam sama. Injekcije narucijem u bolnici u kojoj vodim trudnocu tako da tjedan dana prije nego cu na pregled nszovem, oni naruce i kad idem na pregled pokupim po 2 kutije. Inace jedna kutija ima 10 komada.
Pa tako ti je i najbolje. Ja sam na pocetku trudnoce isla svaka dva tjedna na pregled, a tamo iza 12. tjedna svaka tri tjedna. Vjerojatno ce i tebi zbog svega sto ti se dogodilo vise nadzirati trudnocu. Meni je cak doktor rekao da ce biti inducirani porod prije 37. tjedna, a od 32.tjedna cu u bolnicu na lezanje da budem pod njihovim nadzorom. Jesu tebi sto spominjali?
Ima li na forumu aktivnih heparinskih trudnica? Imam jedno pitanje. U 5. sam mjesecu trdnoce, imam trombofiliju i nedavno sam presla s trbuha na davanje injekcija u bedra. Danas mi se na bedru na mjestu modrice od uboda pojavila kao neka kvrga velicine 3x2 cm. Trebam li biti u strahu da nije tromb ili ste se i vi susretale s takvim kvrzicama na mjestima uboda ili na modricama? Vec dugo nisam radila kompletnu krvnu sliku i ne znam kakvo je stanje s trombocitima, prije 2 mj bili su ok, ali svaka 4 tjedna radim koagulogram, zadnji puta bili su mi malo poviseni d-dimeri.
Sortiraj odgovore
Najstariji