Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    16. Lipanj 2014. 15:12

Subchorialis je

Nalah
    16. Lipanj 2014. 17:20

Hvala ti puno Hope, ti si stvarno puno prosla, svaka ti cast, a i andelcicu

Hope
    16. Lipanj 2014. 17:52

Ma, treba biti strpljiv i znati zbog cega ovo radimo!!!
    Nije ni ovo vjecnost...bitno da sve zavrsi dobro!

I dalje mirujem (samo ne vise strogo) zbog kontrakcija (ni za njih nisam nikad cula dok ih nisam dozivjela),tako da sam se pomirila s tim da cu cijelo ljeto biti osudjena na krevet!

..ALI CILJ IMAM i znam cemu zrtva

Tebi ipak zelim manje lezanja od mene same i da prokletnik nestane sta brze!!!

Nalah
    18. Lipanj 2014. 08:14

Danas nam je 13 tj, jucer nisam krvarila

Hope
    18. Lipanj 2014. 08:32

Supeeeeeeer!!!!
    Kad ides na kontrolu????

Samo nastoj i dalje mirovati!
    Ja sam imala raznoraznih perioda (od turbo krvarenja do gotovo nicega),ali dok hematom nije ispao- nema sale!!!
    ...al kada ga bebica preraste- vec se PUNO lakse dise!!!

Od srca se nadam i zelim ti da se sam od sebe apsorbirao!!!! 

DeeDee
    18. Lipanj 2014. 10:19

Pozdrav Hope, ti si glavni izvor informacija ovdje .. Kad kazes da se sam apsorbira znaci da ne dolazi do krvarenja ili?? Jer kod mene je i dalje ista situacija, nema nikakvog krvarenja

Hope
    18. Lipanj 2014. 11:16

Ma,doktorirala sam na tim hematomima...a vjeruj mi dok se sama nisam nasla u toj situaciji NIKAD nisam ni cula da takvo sta postoji!
    I jedina pomisao,kad sam vidjela krv je bila da nema vise moje bebe!!!
    ...ali cura je,hvala bogu zilava! ...nije bilo vece srece- nego kadsam takva u lokvi krvi u bolnici cula nj.srceko na uzv!

Ja imam super doktora i on mi je to objasnio tako- svaka je zena drugacija...neka krvari stalno istim intezitetom...neka krvari slabo ,pa "rukne odljev"..kod nekih se sam on apsorbira- to je on rekao (laicki) da ga organizam sam razgradi i on jednostavno nestane!
    Drzim fige da je kod tebe ta opcija  !!!

Ja sam ga imala 2 i pol mj.od 12 i pol tjedana (tad je bio 1.odljev)! I 2mj.sam STROGO mirovala (krevet-wc),do tad je vec i bebica narasla i dr.mi je rekao da po njemu hematom vise ne moze ugroziti bebu i da je to sad stara zgrusana krv,da sad smijem napraviti koji korak ne bi li ga potaknula da ispadne!
    I zbilja je!!! Al me uplasilo- jer mi je ispalo nekih 5, 6 gruda (doslovno kao one igracke ljigavci)...skoro crne boje i bas okruglasti!
    I to je bio kraj  glupana- konacno nestao!!!!

Hope
    18. Lipanj 2014. 11:19

...sad sam ti bibliju napisala...ali eto...prosla sam svasta sa njim,pa sam ti htjela opisati!

Zbilja vjerujem da si ti u onom dijelu kojima sam nestane i da ces moci uzivati u svakom danu trudnoce!
    Sad si najkriticnijih 13 tjedana pregrmila 
    Javi kak je proslo kod doktora!!! 

Nalah
    18. Lipanj 2014. 11:24

23.6. Mi je kontrola, kod svojih sam, mama je uzela godisnji,pa mi pomaze, relacija mi je krevet- kupaona,samo da to prestane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.