Hvala ti puno Hope, ti si stvarno puno prosla, svaka ti cast, a i andelcicu
Ma, treba biti strpljiv i znati zbog cega ovo radimo!!!
Nije ni ovo vjecnost...bitno da sve zavrsi dobro!
I dalje mirujem (samo ne vise strogo) zbog kontrakcija (ni za njih nisam nikad cula dok ih nisam dozivjela),tako da sam se pomirila s tim da cu cijelo ljeto biti osudjena na krevet!
..ALI CILJ IMAM i znam cemu zrtva
Tebi ipak zelim manje lezanja od mene same i da prokletnik nestane sta brze!!!
Supeeeeeeer!!!!
Kad ides na kontrolu????
Samo nastoj i dalje mirovati!
Ja sam imala raznoraznih perioda (od turbo krvarenja do gotovo nicega),ali dok hematom nije ispao- nema sale!!!
...al kada ga bebica preraste- vec se PUNO lakse dise!!!
Od srca se nadam i zelim ti da se sam od sebe apsorbirao!!!!
Pozdrav Hope, ti si glavni izvor informacija ovdje .. Kad kazes da se sam apsorbira znaci da ne dolazi do krvarenja ili?? Jer kod mene je i dalje ista situacija, nema nikakvog krvarenja
Ma,doktorirala sam na tim hematomima...a vjeruj mi dok se sama nisam nasla u toj situaciji NIKAD nisam ni cula da takvo sta postoji!
I jedina pomisao,kad sam vidjela krv je bila da nema vise moje bebe!!!
...ali cura je,hvala bogu zilava! ...nije bilo vece srece- nego kadsam takva u lokvi krvi u bolnici cula nj.srceko na uzv!
Ja imam super doktora i on mi je to objasnio tako- svaka je zena drugacija...neka krvari stalno istim intezitetom...neka krvari slabo ,pa "rukne odljev"..kod nekih se sam on apsorbira- to je on rekao (laicki) da ga organizam sam razgradi i on jednostavno nestane!
Drzim fige da je kod tebe ta opcija !!!
Ja sam ga imala 2 i pol mj.od 12 i pol tjedana (tad je bio 1.odljev)! I 2mj.sam STROGO mirovala (krevet-wc),do tad je vec i bebica narasla i dr.mi je rekao da po njemu hematom vise ne moze ugroziti bebu i da je to sad stara zgrusana krv,da sad smijem napraviti koji korak ne bi li ga potaknula da ispadne!
I zbilja je!!! Al me uplasilo- jer mi je ispalo nekih 5, 6 gruda (doslovno kao one igracke ljigavci)...skoro crne boje i bas okruglasti!
I to je bio kraj glupana- konacno nestao!!!!
...sad sam ti bibliju napisala...ali eto...prosla sam svasta sa njim,pa sam ti htjela opisati!
Zbilja vjerujem da si ti u onom dijelu kojima sam nestane i da ces moci uzivati u svakom danu trudnoce!
Sad si najkriticnijih 13 tjedana pregrmila
Javi kak je proslo kod doktora!!!
23.6. Mi je kontrola, kod svojih sam, mama je uzela godisnji,pa mi pomaze, relacija mi je krevet- kupaona,samo da to prestane
Sortiraj odgovore
Najstariji