Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anakome
    11. Svibanj 2014. 08:40

Betty nemoj se brinuti. Sve ce to biti ok. Kad ne mozes mirovati, trudi se ne dizati tesko. Pogotovo se nemoj brinuti sto nisi krvarila. Kad sam saznala da imam hematom nisam znala skoro nikoga tko ga je takoder imao, a  onda kad kazes sto ti je, odjednom se javi 10 ljudi koji su prosli isto. Zene za koje sam cula "uzivo" da imaju hematom vecinom nisu krvarile i povukao se hematom bez problema. Tako da sam ja bila zabrinuta sto stalno krvarim dok nisam procitala na forumima da je i to normalno. Nema tu opce pravila. Uzimas terapij,mirujes koliko mozes, a kako imas zvrka pa ne mozes strogo mirovat probaj se ne saginjat puno, ne dizat tesko, ne se tusirat dugo i u pretjeranoj toploj vodi.

Hope
    13. Svibanj 2014. 16:33

Opet JAKO zabrinuta
    ....dakle vec 2mj.lezim..3x imala izljeve krvi..na zadnjoj kontroli (prosli tjedan) hematom je bio istih dimenzija kao na pocetku...i doktor je rekao da je to ostala samo stara krv u tom hematomu koja se grusa..

..da li se kojoj od vas dogodilo da joj je "ispala" nazoviti "gruda" nalik na...ne znam objasniti..gumeni bombon pri mokrenju?
    To se meni upravo dogodilo u 2 navrata...mislim da osjetim bebu...ali sam uplasena!!
    Ne znam da li je moguce da na taj nacin, u takvom obliku hematom ispadne!?
    ...samo Boga molim da je glupan nestao..uf jos 10 dana do kontrole...

beag
    13. Svibanj 2014. 17:33

to je vjerojatno ta zaostala zgrusana krv... ali ako si jako uplasena nazovi gin.i pitaj ili neka te primi ranije na kontrolu!

Tina0208
    13. Svibanj 2014. 19:15

Hope samo hrabro... javi sutra obavezno sto ces rijesiti...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    14. Svibanj 2014. 15:00

Naravno da će proći, ja sam uvjerena da ti je liječnik u pravu i da hematom prolazi!
    Samo hrabro, bit će sve u redu! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    14. Svibanj 2014. 17:12

Hope super si nam vijesti rekla... bas mi je drago da te je doktor tako obradovao...sve ce biti dobro,samo miruj i proci ce...

Laura 21.08.2014 :-*

beag
    14. Svibanj 2014. 18:24

to sam si i mislila, drago mi je da je sve ok i nadam se da nece biti potrebe za odlaskom na hitnu!!!
    ocito ti hematomi kod svakoga odlaze drugacije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.