Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha2
    23. Lipanj 2014. 12:57

Najbitnije je da ginekolog strpljivo objasni o čemu se radi i kako postupati. Većina žena u trudnoći krvari zbog hematoma, ali su totalno neupućene/nezainteresirane  i to krvarenje pripisuju nečem drugom.
    Ja sam svaki dan strepila da ću prokrvariti jer su mi tupili da on mora izaći vani. Moj primjer je zaista onaj školski kako se tijelo sam riješi "uljeza" bez puno muke. Bilo mi se teško priviknuti na mirovanje jer sam se dobro osjećala, ali na kraju se sve isplati. Prva trudnoća, prvi hematom, 100 pitanja, ali najvažnije je zadržati pozitivne misli i vjerovati da će sve biti dobro 

Hope
    23. Lipanj 2014. 13:12

Najgore i je to sta je 1.trudnoca...i sve ti je novo...i onda jos ako dodje do bilo kakvih komplikacija zamres od brige!! ...i ako ti pojasne sve, a kamoli kad nitko nsta ne govori i kada si neupucena...i onda vele- moras biti opustena i ne brini, sve ce biti u redu... Ma, KAKO!?
    Dajte na recept i to...biti opustena...uf....
    Sva sreca zbilja sta su te nase bebace zilave!
    Nekad imam osjecaj da je ona unutra cvrsca i zilavija nego i ja sama!!! ...i hvala bogu na tome

DeeDee
    26. Lipanj 2014. 08:36

Drage cure, samo da vam javim da i ja imam jednu jako zilavu malu bebicu .. Nakon dva tjedna lezanja, hrmatom se povukao, bez krvarenja, i doktorica kaze da mogu nastaviti sa narmalnim nacinom zivota .. Presretna sam i svim curama sa istim i slicnim problemima zelim isto..!! 

Hope
    26. Lipanj 2014. 10:10

DeeDee ma bas mi je drago!!!!!
    Bebace su prave!
    Uzivaj u svakom danu trudnoce!!!!! 

kimito
    26. Lipanj 2014. 11:11

DeeDee, super, baš mi je.drago! Volim ovakve priče Ja nakon mjesec dana ležanja idem sutra na pregled i nadam se da će mi bit kao i tebi!

DeeDee
    26. Lipanj 2014. 14:50

Kimito, drzim ti fige, iskreno se nadam istom i kod tebe 
    A draga moja Hope, ti si mi bila glavni izvor informacija, podrska i nada na pocetku, kada je bilo najgore, kad jos nisam bila ni svijesna da sam trudna, a kamoli da sam znala sta je hematom.. Ljubim te zbog toga. 

Nalah
    27. Lipanj 2014. 14:03

Moje sunce je odlicno, hematom je jos tu, ali ga ne ugrozava, strogo mirovanje mi je do srijede, onda mogu u setnju, nisam dugo krvarila, ali sam jos na duphastonu. Kombinirani mi je visokorizican( krv), a na uzv sve negativno, dobila sam dvd 4 D i onu sjajnu slikicu bebice, mice se ko luda,ceskao se po liceku, uhu, okretao na stranu, show je bio11.7. Bih trebala saznati spol... Sljedeca muka harmony ili nifty, uzas

Hope
    27. Lipanj 2014. 15:38

Nalah, jako mi je dragoooooo!!!!
    Velim ja da su te nase bebace zilave!!
    Sad samo polako, nemoj prenaglo krenuti 100/h!

Nalah
    27. Lipanj 2014. 15:48

necu, necu ici cu samo na pretrage koje nisam mogla zbog lezanja, mala setnja po kvartu i krevet, necu na posao do sljedece kontrole, hvaaaala Hope na utjesi, divna si

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.