Da, ako je hematom na posteljici..ali meni je bio stvarno velik 6x2 cm, a bebica je bila oko 5 cm. Onda mi je ginic rekao da na mjestu di se stvorio hematom posteljica se ljušti i ne daje bebi hranu, ali za tjedan dana na kontroli beba je narasla na 6,5 cm i hematom se smanjio na 4,5 tako da se normalno razvijala. Mislim da je najkriticnije kad je hematom veći od bebe!
Nalah, tebi se isto kasno stvorio, kao i meni..ja sam bila 11+6, taman kad pomislis kako su prva tri mjeseca super prošla! Ali žilave su te naše bebice, hematom im ne može ništa
Dobro da si to spomenula, ispitat cu sve dr u ponedjeljak, na hitnoj me primio dr koji nije moj, a bila sam u takvom soku da nisam nista ni
pitala covjek me smirivao 20 min, ja sam bolje nisam krvarila ovih dana,osjecam se opustenije,samo da sve bude ok... Moram pitati dr koja mi iznenadenja slijede dalje da se pripremim psihicki, da sam znala sto je uopce hematom, ne bih se toliko sokirala i psihicki iscrpila
Znam, ja sam isto bila u takvom šoku kad mi je dr. reko to sve, mislila sam da je gotovo, pripremala sam se na najgore..onda sam pretražila cijeli net i čula sto priča sa pozitivnim ishodom na kraju i shvatila da to i nije tako grozna stvar osim što moraš mirovat i čekat da se smanji ili nestane.
Cure!
U mislima sam sa vama i suosjecam totalno...ali evo i ja sam prebrodila sve to i bebaca ga je pobijedila!
Uvjerena sam da ce i vas ishod biti jednak!
...ne mozes vjerovati kako jedno tako majusno bice moze biti zilavo i jako!!!
Drzite se!!!
Kimito drzim fige da glupan prestane papati posteljicu i da ga tvoja cvrsta bebica izbaci van
Hematom mi je otkriven kod prvog pregleda, u 6. tjednu trudnoće. Dobila sam duphaston i preporuku za mirovanje, ali ne strogo. nisam krvarila, samo me povremeno probadalo s te strane. do kontrole u 12. tjednu hematom se sam povukao.... tako da sam zaista imala sreće ma žilave su te naše bebice! hematom nije bio toliki problem koliko savjeti u vezi istog... načula sam se svega, ali najbolja mi je izjava da ako imaš hematom MORAŠ prokrvariti... I nakon toga čuđenje kako eto da nisam krvarila, nešto nije u redu sa mnom?!?
Ma,bas tako!!
I moj je ginekolog rekao TU NEMA PRAVILA!
Svaka je zena drugacija!!
Neke krvare mjesecima (kao ja), nekima sam organizam razgradi hematom (i kako kazes- ne krvare)...jedne imaju odljeve,druge vise iscjedak...sve je relativno i kod svakoga drugacije!
Koja god da ima "bliski susret" sa prokletnikom- od svega joj zelim da ne prodje moja iskustva i strepnje i da joj (ako vec mora doci do njega) bude bas kao i tebi masha !!!
Sortiraj odgovore
Najstariji