Hvala I ja se nadam da je skroz otisao, pogotovo nakon tog krvarenja.. Prije par dana sam kupila baby watcher, svaki dan poslušam bebine otkucaje srca pa sam puno mirnija i lakše mi je mirovat.
670 kn, skup je, ali vrijedi svake kune..super se čuje srčeko i prikazuje na ekranu koliki su otkucaji
dosta da.. a vidit ću.. kad ja želim skupa kolica i gledamo stan veći pa mi nije sad baš za dat 100 eura... vidit ću. al vjerujem da je super
I nama je bilo puno..ali ja čim sam saznala to postoji, još nakon tih groznih bolova nisam mm-u prestajala pričat o tome tako da nije imao izbora osim da ode u ljekarnu i kupi
Da, baš to.. bolovi u donjem dijelu trbuha, baš kao neki jaki menstrualni bolovi! To me baš jako zabrinulo, mislim da se to možda maternica grči kad izbacuje hematom van.
I ja stavljam utrogestane 3x2 i kad su bili ti bolovi reko mi je dr. da uzimam i magnezij. Nakon koliko tjedana je tebi skroz otišao? Ajme koma, 3 odljeva! Vjerujem da si umirala od straha..
Mene još brine i ta moja posteljica..kad mi je otkriven hematom reko mi je ginić da je upitan razvoj bebe jer mi je od hematoma već oljuštena 1/3 posteljice pa beba nema raspolaganju cijelu posteljicu. Ne znam jel se posteljica obnavlja ako se hematom smanjuje?
Kimito ja sam ih morala piti,jer sam cijelo vrijeme krvarila,pa nije bilo smisla stavljati ih vaginalno!
...samo je bilo RAZLICITIH krvarenja...od toga da bi mi ulozak valjda 3 dana mogao biti do ucestalog,a kad su mi bili odljevi- boljelo je i curilo NEKONTROLIRANO.. Zadnji put sam u bolnici zavrsila oko Uskrsa i mislila sam da je otisao...ali nije ni tad...tek nakon nekih 2, 2 i pol mjeseca, ito je ispao u grudama doslovno!
To je na kraju bila stara, zgrusana krv!
Drzim fige da tebi ranije ode!!!!
Znam kako ti je!
Meni je SVAKI odlazak na wc bio traumatican!
Drzi se
Hvala! Javim cim obavim pregled jel gad još tu ili ga je bebica izgurala
Sortiraj odgovore
Najstariji