Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    19. Lipanj 2014. 17:34

Hvala  I ja se nadam da je skroz otisao, pogotovo nakon tog krvarenja.. Prije par dana sam kupila baby watcher, svaki dan poslušam bebine otkucaje srca pa sam puno mirnija i lakše mi je mirovat.

kimito
    19. Lipanj 2014. 19:19

670 kn, skup je, ali vrijedi svake kune..super se čuje srčeko i prikazuje na ekranu koliki su otkucaji

ninika11
    19. Lipanj 2014. 19:32

dosta da.. a vidit ću.. kad ja želim skupa kolica i gledamo stan veći pa mi nije sad baš za dat 100 eura... vidit ću. al vjerujem da je super

kimito
    19. Lipanj 2014. 20:49

I nama je bilo puno..ali ja čim sam saznala to postoji, još nakon tih groznih bolova nisam mm-u prestajala pričat o tome tako da nije imao izbora osim da ode u ljekarnu i kupi 

kimito
    20. Lipanj 2014. 08:42

Da, baš to.. bolovi u donjem dijelu trbuha, baš kao neki jaki menstrualni bolovi! To me baš jako zabrinulo, mislim da se to možda maternica grči kad izbacuje hematom van. 
    I ja stavljam utrogestane 3x2 i kad su bili ti bolovi reko mi je dr. da uzimam i magnezij. Nakon koliko tjedana je tebi skroz otišao? Ajme koma, 3 odljeva! Vjerujem da si umirala od straha..

kimito
    20. Lipanj 2014. 08:55

Mene još brine i ta moja posteljica..kad mi je otkriven hematom reko mi je ginić da je upitan razvoj bebe jer mi je od hematoma već oljuštena 1/3 posteljice pa beba nema raspolaganju cijelu posteljicu. Ne znam jel se posteljica obnavlja ako se hematom smanjuje?

Hope
    20. Lipanj 2014. 08:56

Kimito ja sam ih morala piti,jer sam cijelo vrijeme krvarila,pa nije bilo smisla stavljati ih vaginalno!
    ...samo je bilo RAZLICITIH krvarenja...od toga da bi mi ulozak valjda 3 dana mogao biti do ucestalog,a kad su mi bili odljevi- boljelo je i curilo NEKONTROLIRANO.. Zadnji put sam u bolnici zavrsila oko Uskrsa i mislila sam da je otisao...ali nije ni tad...tek nakon nekih 2, 2 i pol mjeseca, ito je ispao u grudama doslovno!
    To je na kraju bila stara, zgrusana krv!
    Drzim fige da tebi ranije ode!!!!
    Znam kako ti je!
    Meni je SVAKI odlazak na wc bio traumatican!
    Drzi se 

kimito
    20. Lipanj 2014. 09:12

Hvala!   Javim cim obavim pregled jel gad još tu ili ga je bebica izgurala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.