DeeDee dobrodosla! Pozz!
Ja sam Utrogestane koristila od kad mi je potvrdjena trudnoca (jer sam imala implatacijsko krvarenje..hematomu tad jos ni traga) i tad mi je doktor rekao da mu se dosta zena zale na mucnine i ostale nus-pojave i da je iz tih razloga bolje da ga stavljam vaginalno...medjutim kada sam prokrvarila (tad je hematom i otkriven) nije bilo smisla stavljati ga vaginalno kad sam krvarila kontinuirano,tad sam ga pila 3x2...a ionako mi je slabo,u 24.tj.sam sad..negdje od cca 20.tj.ih ne pijem...a i dalje povracam...dal' je vezano uz njih ili nije- ne znam!
Ali imam osjecaj (ne znam jel' to psihicka baza) da otkada ih ne pijem nije mi po cijeli dan muka! (da prostis-ispovracam se i o.k.sam,a ranije i to i zlo po cijele dane)...
Eto malo sam oduzila,ali sam ti htijela u potpunosti prenjeti svoje iskustvo (ako ti ista pomaze)
Ma,kazu da je isto! A iskreno- dok sam ih stavljala vaginalno- imala sam tako neki blesavi osjecaj (kao da sam se upiskila)!
Ako ti ne smeta i nije ti jaka mucnina- ne vidim razloga zasto ih ne bi na taj nacin konzumirala
Bok svima, ja sam nova, trudna sam 12 tj i dijagnosticiran mi je hematom sub...sad da se ne dizem po nalaz, to je ispod ploda ili? Bila sam proslu nedjelju na hitnoj,dr mi je dao duphaston 3x1, krv primjecujem na t. papiru, blago na ulosku, varira od crvene do
pink boje,za vikend je bilo intenzivnije cijelu dan, prosli tjedan vecinom navecer i to ako, naravno zvala dr ona kaze da mirujem strogo i pijem tablete, kontrola mi je 23. Luda sam vec, ne spavam, brinem, ovo mi je prva beba, nisam ni znala sto je hematom do sada, prvih 11 tjedana sam bila savrseno, ni mucnine, ni povracanja, srecom ni sada, nemam bolove osim onih bockanja i laganog pritiska:///
Sortiraj odgovore
Najstariji