Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    18. Lipanj 2014. 12:04

Hope, hvala sto ti nije problem odgovoriti na svaki upit, i sto mi sa svakim postom vratis nadu, zato si i valjda odabrala nadimak Hope ..
    Ja sam u 9. tjednu, o kriticno razdoblje jos nije proslo, prije tjedan i pol mi je otkriven hematom na UZVu, i od tada lezim, a kontrola mi je 24.06. Buduci da(hvala Bogu) ne krvarim, nadam se da si upravu sa tom samostalnom apsorbacijom.. 
    Javim vam nakon pregleda 

Hope
    18. Lipanj 2014. 12:19

...ma nije mi ni najmanji problem!
    Mene kad je ovo snaslo- mahnito sam citala po internetu...da cujem iskustva...i koliko god da je KOMA u bolnici
    bilo lezati- bar je bilo dobro to sta cujes raznorazna iskustva...i vidis da nisi sama u tome!!! 
    Koliko god tesko samo lezati (pogotovo kad je ljepse vrijeme) sad pusti neka te maze, paze i ispunjavaju tvoje zeljice...ti sad imas 1 i najvazniji cilj!!! I misli pozitivno!!!!
    To je najbitnije!!!

Hope
    18. Lipanj 2014. 12:29

DeeDee  zaboravih reci da je mene jos vise bilo strah- jer svi vele da je do 13tj.najkriticnije,a meni se sve izdesavalo skoro na ulasku u 13.tj.,a i onda sam vecinu cura cula da im se hematom desio u 1.tromesecju trudnoce i kada su to pregrmile i odlezale- ostatak trudnoce im je bio gotovo idealan i (hvala bogu) NIKAKVIH posljedica!!!
    Tako da su VELIKEEEEE NADE da nestane 

...i da zato mi je nadimak HOPE...jer se nadam da ce s mojom bebacom i ostalima koje se bore istim problemom sve super zavrsiti!

Nalah
    18. Lipanj 2014. 15:24

Ja isto drzim svima fige!!! Drzite se curke!!!

kimito
    19. Lipanj 2014. 15:54

Pozdrav cure! I ja se borim s hematomom, otkriven na pocetku 12. tjedna i bio veci od bebe, bio je 60*20 mm,  naredjeno mi je strogo mirovanje i utrogestani, za tjedan dana na kontroli se smanjio na 45mm pa nije više bilo toliko opasno za bebu. Sad sam već 4 tjedna u krevetu, bilo je prosli tjedan i obilno krvarenje uz jake bolove, išla na hitnu,  rekli su da srce kuca i hematom se smanjuje, ali da ne znaju zašto me boli. Imam pregled za tjedan dana i nadam se da prokletog hematoma više nema!

Tina0208
    19. Lipanj 2014. 16:33

kimito drzimo fige da je stvarno otisao i da ga vise nema... samo ti odmaraj i cuvaj bebu...

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    19. Lipanj 2014. 16:37

kimito ja iskreno vjerujem da je otišao i da će sve biti ok. ako se paziš i paziš na svoju ljubav malu vjerujem da je nestao skroz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.