Hope, hvala sto ti nije problem odgovoriti na svaki upit, i sto mi sa svakim postom vratis nadu, zato si i valjda odabrala nadimak Hope ..
Ja sam u 9. tjednu, o kriticno razdoblje jos nije proslo, prije tjedan i pol mi je otkriven hematom na UZVu, i od tada lezim, a kontrola mi je 24.06. Buduci da(hvala Bogu) ne krvarim, nadam se da si upravu sa tom samostalnom apsorbacijom..
Javim vam nakon pregleda
...ma nije mi ni najmanji problem!
Mene kad je ovo snaslo- mahnito sam citala po internetu...da cujem iskustva...i koliko god da je KOMA u bolnici
bilo lezati- bar je bilo dobro to sta cujes raznorazna iskustva...i vidis da nisi sama u tome!!!
Koliko god tesko samo lezati (pogotovo kad je ljepse vrijeme) sad pusti neka te maze, paze i ispunjavaju tvoje zeljice...ti sad imas 1 i najvazniji cilj!!! I misli pozitivno!!!!
To je najbitnije!!!
DeeDee zaboravih reci da je mene jos vise bilo strah- jer svi vele da je do 13tj.najkriticnije,a meni se sve izdesavalo skoro na ulasku u 13.tj.,a i onda sam vecinu cura cula da im se hematom desio u 1.tromesecju trudnoce i kada su to pregrmile i odlezale- ostatak trudnoce im je bio gotovo idealan i (hvala bogu) NIKAKVIH posljedica!!!
Tako da su VELIKEEEEE NADE da nestane
...i da zato mi je nadimak HOPE...jer se nadam da ce s mojom bebacom i ostalima koje se bore istim problemom sve super zavrsiti!
Pozdrav cure! I ja se borim s hematomom, otkriven na pocetku 12. tjedna i bio veci od bebe, bio je 60*20 mm, naredjeno mi je strogo mirovanje i utrogestani, za tjedan dana na kontroli se smanjio na 45mm pa nije više bilo toliko opasno za bebu. Sad sam već 4 tjedna u krevetu, bilo je prosli tjedan i obilno krvarenje uz jake bolove, išla na hitnu, rekli su da srce kuca i hematom se smanjuje, ali da ne znaju zašto me boli. Imam pregled za tjedan dana i nadam se da prokletog hematoma više nema!
kimito drzimo fige da je stvarno otisao i da ga vise nema... samo ti odmaraj i cuvaj bebu...
Laura 21.08.2014 :-*
kimito ja iskreno vjerujem da je otišao i da će sve biti ok. ako se paziš i paziš na svoju ljubav malu vjerujem da je nestao skroz
Sortiraj odgovore
Najstariji