Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    21. Svibanj 2019. 10:30

Pozdrav svima!
    Evo i ja od danas nova.
    Prva trudnoća, danas 7+1, iako je gin rekla da po veličini bebice više odgovara 6+4, ali tu smo negdje.
    Jučer sam bila na prvom pregledu, čulo se srce, ali je našla i hematom. Dala mi je utrogest 200 vaginalete i rekla kako je nastao pri implantaciji. 

Pa što se tiče mirovanja, nije mi rekla strogo mirovanje, dapače, rekla mi sve normalno samo polakše i bez napora. Zbog posla puno putujem, što je rekla da je za sad ok, samo nikakav napor, već sve dok se dobro osjećam. Vjerujem joj, tako da vjerujem i da će sve biti ok.
    nina17 vjerujem da će i kod tebe sve biti u redu, samo laganini i smireno. 

Doris3101
    21. Svibanj 2019. 10:36

Ja sam krvarila do unazad mjesec dana, a sad sam 18+6. Stalo je odjednom. Mislila sam nestao hematlm ili nestao ali jos je tu sa 30 mm smanjio mi se na 26  mm. I to mi je danas rekao ginekolog. Tako da se nadam da necu krvarit vise alj jos pijem duphastone. A do krvarenja opet moze doc, kako je ln rekao ali ja se nadam eto da nece.
    Tako da, cure, bit ce sve to dobro na kraju vjerujem, bebice su jace od toga 😊 samo uzivajte

• july0987
    01. Lipanj 2019. 21:29

Pozdrav cure, žene, majke
    Jel itko od vas imao krvarenje bez hematoma
    Trudna sam 9 tj., U 8. tjednu prokrvarim, na hitnoj sve uredu strogo mirovanje, i daju mi dufaston tablete svaki 8 sati, otidjem kod svoje doktorice, srce kuca, beba super, nema hematoma i dalje mirovanje i tablete
    Ludim u kući i jedva čekam idući pregled da vidim jel sve uredu, zanima me jel to normalno i jel se još kome nešto ovako dogadjalo, stim da svaki drugi dan ima malo više roskastog nego baš boje krvi

• Moreeee
    11. Lipanj 2019. 10:51

Pozdrav,
    Trudna sam 7tjedana,1.6 dobijem smeđi iscjedak i bolove u trbuhu odem na hitnu(subota) kažu nevide ništa nikakvo krvarenje vide g.v i ž. ali ne i plod, kažu sve je u Božjim rukama što bude bit će, ja i dalje imam krvarenje javim se svome dr. u pon on kaže da se to beba gnijezdi da je zato krvarenje nije me htio ni pogledati i kaže nema smisla za davanjem nikakvih tableta jer je još rano,smeđi iscjedak sam imala sve do 9.6 kada mi se pojavila oštra bol u trbuhu i svijetla krv i to u velikoj količini kao da sam dobila menstruaciju dođem na hitnu kaže dr.to je upozorenje vidi sukrvicu i srce kako kuca, pita jesu mi dali kakve tablete jer je vidio da sam bila i prošli tjedan kažem ne on u čudu,od sad strogo mirovanje i duphaston tablete 2*1tabletu, sutra sam naručena kod svog doktora na prvi pregled. Nisu mi rekli ni da vide hematom ni otkud krvarenje

Angie1205
    11. Lipanj 2019. 10:56

Moreee mozda si trudna manje nego mislis po ZM, mozda je bila kasnija ovulacija pa je to krvarenje zaista bilo implantacijsko krvarenje ali svakako prati upute lijecnika i koristi tablete i miruj. Ako se tvoj gin ne slozi s ovim sa hitne, moj savjet ti je da odes nekamo privatno da se smiris i da te upute sto i kako dalje. Nije mi bas normalna reakcija tvog gina iskreno...

• Moreeee
    11. Lipanj 2019. 12:04

Zadnja menstruacija mi je bila 23.4 nisam se nadala uopće trudnoći, inače su mi ciklusu 28do30. 22.5 sam mislila da je stigla vještica ali je bilo samo taj dan tako da pretpostavljam da je to bila implatacija...sutra idem kod svoga dr na prvi pregled pa ću možda više znati

• emma85
    27. Lipanj 2019. 21:09

Pozdrav drage moje, hvala vam svima na podijeljenom iskustvu, jako mi je laknulo jer vidim da se većina vaših trudnoća završila uspješno.
    Prošle sedmice, u 8+6 tt mi je dr rekla da imam hematom veličine 1 cm, ali bebino srce se lijepo čuje, i veća je od samog hematoma, s tim da je h.iznad... pijem duphaston 2x1, i mirovanje... nemam krvarenje hvala Bogu, ali osjećam pritisak kao da mi se ide na wc.. za 7 dana ponovo kontrola. Ne mogu puno da mirujem jer imam dva pilića, uvijek nešto zahtijevaju, a sami smo.. pa se nadam da će sve uredno proći. Želim nam svima da se na najlakši način riješimo hematoma!

• Dobra
    11. Srpanj 2019. 17:20

Molim vas vasa iskustva sada sam 7+ 4 danas mi se pojavila krv jako sam zabrinuta dali da idem na hitnu ili da pricekam do sutra moj gin. Radi sutra poslje podne .Hvala 

• Avanderosa
    04. Rujan 2019. 15:01

Ja sam imala ta smedjkasta prljanja od pocetka trudnoce,dr mi je rekao da imam mali hematom i dao mi da pijem.duphastone 3x1 a po potrebi i 3x2,bili smo.na kontroli prosle sed i dr mi rekla da je sve ok sa bebom da ne vidi hematom ali da se on nekad povuce pa se ponovo vrati ,uglavnom mi je rekla da duphastone pijem i dalje,s ad sam u 10nedelji plus sesti dan i juce mi se opet pojavio taj svjetlo smedji iscjedak gledam da sto vise mirujem ,a prekosutra idem raditi dubl test tako da cu svako vidjeti sta se desava i sa hematomom.Nije lako strah te obuzme cim vidis taj smjedji iscjedak ali nadam se da ce sve biti uredu.

12. Rujan 2019. 08:59

Pozdrav cure... joj nekako mi je lakše dok čitam vaša iskustva i kako je trudnoća sa hematomom prošla u redu... naime kako mi je izostala menstruacija,išla sam raditi test koji je ispao pozitivan...sutradan ujutro sam počela krvariti i odmah sam otišla na hitnu da bi mi ginekolog rekao da sam trudna,ali da sa ovom mengom bude otišao i plod...na nalazu mi je napisao biokemijska trudnoća i spontani pobačaj,te kontrola za tjedan dana..znači taj dan mi je bio katastrofa..par dana mi je trebalo da dođem k sebi..po stanu sam čistila od jutra do sutra samo da nebi mislila na to...i došao dan kontrole..otišla ja na kontrolu kod ginekologa,da bi mi rekao ginekolog da sam trudna 6 tjedana,ali i da mi je pronađen hematom...znači šokirala sam se,jer ovo mi je prva trudnoća...nisam znala jel da plačem ili da se smijem...odmah mi je dao terapiju strogo mirovanje i duphaston 3×2...evo već tjedan dana ležim,muž je preuzeo moje poslove...malo me je strah jer i dalje krvarim,ali ne toliko kao recimo prije tjedan dana...danju malo manje,ali ujutro dok se probudim bude dosta krvi...nije mi svejedno baš vidjeti toliko krvi...meni recimo na ulošku ništa ne curi,znači jedan uložak mogu cijeli dan imati jer kako ga stavim tako i ostane čist,samo dok idem obaviti mokraću i dok se obrišem wc papirom tada ima krvi...sutra imam opet kontrolu i jedva čekam da idem... eto htjela sam sa vama podijeliti svoje iskustvo..😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.