Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    18. Ožujak 2019. 11:34

Ally

luce35

Ova tema dugo nije aktivna i dobro da je tako.

Ja sam danas bila na uzv, 5+3 i hematom je prisutan. Dala mi utrogestan vaginalno 3×2 i mirovanje, kontrola za 2 tjedna. Koliko sam uspjela procitati svi dobiju kapsule za piti, iznenadilo me sto je meni dala vaginalno

I luce kakav je nastavak bio, je li se hematom povukao, smanjio.. Javi nam

Danas idem na pregled pa javim jel se povlaci

• Ally 11
    18. Ožujak 2019. 13:03

luce35

Ally

luce35

Ova tema dugo nije aktivna i dobro da je tako.

Ja sam danas bila na uzv, 5+3 i hematom je prisutan. Dala mi utrogestan vaginalno 3×2 i mirovanje, kontrola za 2 tjedna. Koliko sam uspjela procitati svi dobiju kapsule za piti, iznenadilo me sto je meni dala vaginalno

I luce kakav je nastavak bio, je li se hematom povukao, smanjio.. Javi nam

Danas idem na pregled pa javim jel se povlaci

Držim fige, samo hrabro i pozizivno i obavezno se javi 🤗🤗

Mama borac

• Ally 11
    18. Ožujak 2019. 13:09

Doris3101

Ally

Pozdrav curke, evo ima nas novih nažalost ali se mozemo pratiti i podržavati. Sve što sam ovdje pročitala mi je pomoglo da se smirim malo. Moja priča je počela prije 3 dana kad sam zbog obilnog krvarenja i ugrusaka ogromnih završila u hitnoj gdje sam saznala da sam trudna 6,6 da srce malo već kucka ali da imam hematom ispred gs veličine 25×16 mm. Zbunjuje me ovo ispred i ove mjere u mm jer kod vas je sve u cm i ispod ili iznad položaj. Uglavnom dobila sam terapiju 3×2 duphstone i strogo mirovanje 7 dana do kontrole et još tri dana strpljenja da vidim šta se dešava. Krvarenje mi je drugi dan bilo iskusnije i tamno a juče je prestalo skroz. Et cure moje javite se s vijestima šta se dešava a javim se I ja. Sretno svima i našim bebama koje će sigurna sam sve pobjediti i sutnut od sebe 🙃🙃

Prvo cestitam na bebici 😊
    Ja sam se isto dosta smirila ovdje uz druge cure sta su mi odgovorile ili sta sam procitala.
    I ja prolazim kroz isto. U 9 tj sam pijem isto kao i ti samo 3x1. I moram mirovat. Krvarim vec mjesec i pol, znam imat uzasne odljeve krvi, zna 4-5 dana bit da nista ne curi, i tako u krug. 2 dana prije zadnjeg pregleda (prike tjedan dana) uzasno mi je curila svjeza krv, no bebica je tu srce nam kuca i raste. Nqkon pregleda nisam krvarila eto 6 dana i mislil sam bit ce super sve, no danas je opet pocelo curit.
    Tako da sam nekako uvjerena da treba iscurit, mirovat i ne gledat crno (ja sam prva koja kad vidim krv najradije bi trcala na hitnu) no nekako moramo vkerovat da ce sve bit dobro.
    Tako da, sretno, uzivaj u trudnoci i vjerujem da ce sve na kraju biti dobro. ♥️

Ma mora biti, gledam sve pozitivno, trudna sam, beba se borila i prije tih ogromnih ugrusaka a sad je ostao jedan Pa ima da ga sutne ko loptu pa da. A ja bom kraljica ležim uživam i mazim stomak. Da se razumijemo naravno da sam se prepala, naravno da nije svejedno krvarit obilno i saznat da si trudna ali strah nervoza nikome ne pomaže   svakim danom beba i njena postelja su sigurno jace a i mi moramo biti. Znači odmranje i pozitiva i izgurati ćemo sve Ljubim vas 🤗🤗🙃🙃👶👶👸👸

Mama borac

luce35
    18. Ožujak 2019. 18:02

Moj hematom se smanjuje, i dalje trebam koristiti utrogestan 3x2, ali nisam vise na strogom mirovanju

• Ally 11
    19. Ožujak 2019. 11:08

luce35

Moj hematom se smanjuje, i dalje trebam koristiti utrogestan 3x2, ali nisam vise na strogom mirovanju

Superrr 🤗🤗🤗💙💙💙 bas mi je drago. Svejedno čuvaj se I dalje svakog napora i odmaraj kad god možeš. Javim se I ja u četvrtak poslije pregleda sa nadam se dobrim vjestima. 💙

Mama borac

• LeLa
    20. Ožujak 2019. 07:33

Pozdrav svima. Nakon 10 godina pokušavanja i 8 potpomognutih konačno sam trudna, danas 13.tjedana i to prirodnim putem. Već u 7 tjednu kreću krvarenja (smeđa krvarenja) , oskudna ali stalno prisutna. Otkriven hematom, propisana je terapija. U 11tjednu doktorica kaže da hematom nema, napravljen Nifty test koji je dobar ali u 12.tjednu krvarenje obilno svježe crveno, a na hitnoj objašnjavaju  da se to jednostavno događa. Evo i sada, smeđe kad god se obrišem nakon toaleta. Nekad oskudno, nekad obilnije. Svi kažu mirovati, pratiti, u slučaju svježe krvi javiti se u bolnicu. Već sam luda od svega, u strahu i nadam se da će biti sve ok jer za sada bebi ne smeta krvarenje i raste. Ima li tko bar sličnu situaciju!? 

luce35
    20. Ožujak 2019. 07:49

Koliko sam citala po forumu vidim da ta krvarenja nisu rijetka. Miruj sto vise i ne naprezi se, uzimaj terapiju i bit ce sve u redu 😍

Doris3101
    20. Ožujak 2019. 08:53

LeLa

Pozdrav svima. Nakon 10 godina pokušavanja i 8 potpomognutih konačno sam trudna, danas 13.tjedana i to prirodnim putem. Već u 7 tjednu kreću krvarenja (smeđa krvarenja) , oskudna ali stalno prisutna. Otkriven hematom, propisana je terapija. U 11tjednu doktorica kaže da hematom nema, napravljen Nifty test koji je dobar ali u 12.tjednu krvarenje obilno svježe crveno, a na hitnoj objašnjavaju da se to jednostavno događa. Evo i sada, smeđe kad god se obrišem nakon toaleta. Nekad oskudno, nekad obilnije. Svi kažu mirovati, pratiti, u slučaju svježe krvi javiti se u bolnicu. Već sam luda od svega, u strahu i nadam se da će biti sve ok jer za sada bebi ne smeta krvarenje i raste. Ima li tko bar sličnu situaciju!?

Čestitam na trudnoći 😊
    Bas sam neki dan napisala nekoj curi da sam u toj situaciji istoj kao i vi. I ja paničarim na svaku i gledam crno na sve i isto tako ludim kad vidim krv. Bila to obilnija krvarenja svjetla i tamnija, samo smeđi iscjedak, pa par dana nista i onda se razveselim bit ce sve dobro, ali ipak opet krene i tako u krug. Imala sam i ja nedavno 2 dana obilnu svjezu krv i mislila najgore, no sljedeci dan na pregledu je bilo sve okej. I gibekolog je rekao da bolje da iscuri, pa da ce to tako bit jos neko vrijeme. I ja sam isto zbunjena sa tim kad je svjeza krv, kad je tamnija, ali... A sad do kad ce to trajat ne znam. Vjerujem da opet zavisi od osobe do osobe i koliki je hematom. 🤷‍♀️ eto mirujem za sad mjesec dana, pijem duphastone, i nadam se boljem svaki pzt na pregledu.
    Tako da isto i tebi zelim. Manje sekiranja, vise odmaranja, uzivanja u trudnoci i nadat se da ce cim prike hematom proci. 😊😊

• LeLa
    20. Ožujak 2019. 09:09

Doris3101

LeLa

Pozdrav svima. Nakon 10 godina pokušavanja i 8 potpomognutih konačno sam trudna, danas 13.tjedana i to prirodnim putem. Već u 7 tjednu kreću krvarenja (smeđa krvarenja) , oskudna ali stalno prisutna. Otkriven hematom, propisana je terapija. U 11tjednu doktorica kaže da hematom nema, napravljen Nifty test koji je dobar ali u 12.tjednu krvarenje obilno svježe crveno, a na hitnoj objašnjavaju da se to jednostavno događa. Evo i sada, smeđe kad god se obrišem nakon toaleta. Nekad oskudno, nekad obilnije. Svi kažu mirovati, pratiti, u slučaju svježe krvi javiti se u bolnicu. Već sam luda od svega, u strahu i nadam se da će biti sve ok jer za sada bebi ne smeta krvarenje i raste. Ima li tko bar sličnu situaciju!?

Čestitam na trudnoći 😊
    Bas sam neki dan napisala nekoj curi da sam u toj situaciji istoj kao i vi. I ja paničarim na svaku i gledam crno na sve i isto tako ludim kad vidim krv. Bila to obilnija krvarenja svjetla i tamnija, samo smeđi iscjedak, pa par dana nista i onda se razveselim bit ce sve dobro, ali ipak opet krene i tako u krug. Imala sam i ja nedavno 2 dana obilnu svjezu krv i mislila najgore, no sljedeci dan na pregledu je bilo sve okej. I gibekolog je rekao da bolje da iscuri, pa da ce to tako bit jos neko vrijeme. I ja sam isto zbunjena sa tim kad je svjeza krv, kad je tamnija, ali… A sad do kad ce to trajat ne znam. Vjerujem da opet zavisi od osobe do osobe i koliki je hematom. 🤷‍♀️ eto mirujem za sad mjesec dana, pijem duphastone, i nadam se boljem svaki pzt na pregledu.
    Tako da isto i tebi zelim. Manje sekiranja, vise odmaranja, uzivanja u trudnoci i nadat se da ce cim prike hematom proci. 😊😊

Hvala ti! Trudim se biti pozitivna no nakon svega što sam prošla nije čudna panika. Ipak, treba biti strpljiv i slušati doktore. Koliko tjedana si trudna? 

Doris3101
    20. Ožujak 2019. 09:51

LeLa

Doris3101

LeLa

Čestitam na trudnoći 😊
    Bas sam neki dan napisala nekoj curi da sam u toj situaciji istoj kao i vi. I ja paničarim na svaku i gledam crno na sve i isto tako ludim kad vidim krv. Bila to obilnija krvarenja svjetla i tamnija, samo smeđi iscjedak, pa par dana nista i onda se razveselim bit ce sve dobro, ali ipak opet krene i tako u krug. Imala sam i ja nedavno 2 dana obilnu svjezu krv i mislila najgore, no sljedeci dan na pregledu je bilo sve okej. I gibekolog je rekao da bolje da iscuri, pa da ce to tako bit jos neko vrijeme. I ja sam isto zbunjena sa tim kad je svjeza krv, kad je tamnija, ali… A sad do kad ce to trajat ne znam. Vjerujem da opet zavisi od osobe do osobe i koliki je hematom. 🤷‍♀️ eto mirujem za sad mjesec dana, pijem duphastone, i nadam se boljem svaki pzt na pregledu.

Hvala ti! Trudim se biti pozitivna no nakon svega što sam prošla nije čudna panika. Ipak, treba biti strpljiv i slušati doktore. Koliko tjedana si trudna?

Istina, slazem se. No, uspjela si i vjerujem da ce sve bit u redu sa bebicom 😊
    10 tj. po ginekologu. 🤷‍♀️ Po mom vise 9. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.