Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Doris3101
    31. Ožujak 2019. 20:56

floramy88

Ja mirujem tek 5 dana. Za 2 dana imam pregled. Znači mogu očekivati mirovanje još dok u potpunosti ne nestane. Sumnjam da se povukao već sada. Doris3101 iako ga nema moras jos uvijek mirovati? U kojem si tjednu trudnoće sad?
    Luce35 kod nas je onda slična situacija. :)

Rekao je da mirujem jos do ovog sad pregleda pa cemo dalje vidjeti, iako je i on totalno zbunjen, oa ne znam vise sta ocekivat. 
    11+3tj po njegovom. Hah. 

• Ally 11
    01. Travanj 2019. 14:28

Ja mirujem već 18 dana na prvoj kontroli se hematom duplo smanjio a sad se nadam na kontroli za dva dana da je konačno otišao. Već 10 dana svaki dan imam smedje do crni mali iscjedak. Ponekad me nervira i brine a ponekad tjesi da to hematom nestaje polako i cijedi se. Držim fige curke a i vi meni. Javim se za par dana nakon kontrole. Sretno 🤗🤗🤗

Mama borac

Doris3101
    01. Travanj 2019. 19:17

Da li se jednoj od vas desilo da je nakon nekog vremena ispao opet ugrusak???
    Ja imam sutra pregled, medjutim ugrusak mi je sada ispao cijeli van.ne znam vise sta bi sama mislila 

• floramy88
    01. Travanj 2019. 21:41

Koliko sam skuzila, to se vec dogadalo. Mislim da je to dobar znak. Mozda da odes za svaki slucaj na hitnu na uzv cisto da budes sigurna da je sve ok. Ili sacekaj pregled ako se osjecas dobro...sretno! 

Doris3101
    02. Travanj 2019. 13:09

floramy88

Koliko sam skuzila, to se vec dogadalo. Mislim da je to dobar znak. Mozda da odes za svaki slucaj na hitnu na uzv cisto da budes sigurna da je sve ok. Ili sacekaj pregled ako se osjecas dobro…sretno!

Hvala puno bila si u pravu! trudnoca napreduje, beba je dobro, hematom je jos tu 😣

• floramy88
    02. Travanj 2019. 16:11

I ja sam bila danas na pregledu. Hematom je u potpunosti nestao. Kaze da sam odlično odradila ležanje :) imaju još 2 mala ali sasvim mala i udaljena od bebice. Sad jos dva tjedna mirovanja ali ne strogog pa nazad na posao. Sretno cure, samo strogo strogo mirovanje. Doslovno toalet i nazad u krevet. Ja sam i jela u poluležećem položaju. 

• korina1985
    02. Travanj 2019. 17:38

Evo samo da malo utješim sve vas sa hematomom. Moja prijateljica je imala krvarenje i otisla na hitnu i tako je i saznala da je trudna, krvario je hematom. Bio je jako velik i receno joj je da ce pobaciti gotovo pa sigurno. Mjesec dana je mirovala. Hematom je ispratio gotovo cijelu trudnocu iz koje se rodilo zdravo dijete :)

• floramy88
    02. Travanj 2019. 21:49

Korina1985 tako je bilo i kod mene. Doktorica je rekla da vjerojatno nece biti nista od trudnoce jer je hematom svugdje oko ploda i bio je bas velik, ali evo vec nakon tjedan dana se skroz smanjio. Bitno je otkriti na vrijeme i pratiti upute doktora. 

luce35
    03. Travanj 2019. 09:49

Ja jutros bila na uzv, hematom se skroz povukao ali nastavljam s utrogestanom do 12 tjedna

• Ally 11
    03. Travanj 2019. 10:48

Cure tako mi je drago što čujem sve pozitivne vijesti 🤗🤗🤗🤗 ja evo vec 12 dana Imam smedje sitno krvarenje danas mi je pregled nadam se boljem eto javim se, bas ste me oraspolozile

Mama borac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.