Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    06. Siječanj 2015. 11:15

sara, koliko je to u cm ako se sjećaš???

i ima li još netko da je imao hematom veći od 5cm iznad bebe a da se sve završilo u redu??? hvala cure

cipelica
    07. Siječanj 2015. 08:42

do sada sam imala smeđi iscjedak, a jutros nakon mokrenja opet tamno crvena krv, ali nije obilno, čak je i ugrušak jedan ispao....umirem od straha

Gricko3
    07. Siječanj 2015. 12:20

I meni je sinoc bila svjeza krv al skroz malo meni su rekli dok nije obilno i nema bolova nije strasno. A s obzirom kako sam prvi put prokrvarila ovo me bas toliko i ne zabrinjava al naravno ako je tebe strah otici ginekologu ja san narucena u petak pa cu sacekat malo.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

cipelica
    07. Siječanj 2015. 14:35

zvala sam dr. i rekao mi ja da i dalje ležim i pijem tabletice, a u slučaju da bude obilnije crveno odem na hitnu...nadam se da se hematom ovomalo pomalo "otapa"...nemam bolove, samo nakon mokrenja pocuri još malo krvavog, nije vodenasto nego malo gušće....kupila sam nekidan baby watcher i sad sam slušala otkucaje pa sam se malo smirila

Gricko3
    07. Siječanj 2015. 14:37

i ja bi taj baby watcher ali mi je to previse novaca 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

kimito
    07. Siječanj 2015. 14:50

Ja sam imala hematom koji je bio veći od bebe, bio je 6x2 cm, morala sam strogo mirovat..za tjedan dana se smanji na 4.5 cm bez krvarenja.. nakon 4 tjedna je skroz nestao, ali sam znala imat smeđe iscjedke, a i par dana sam obilno krvarila uz bolove, kao menstruacija. Sve skupa sam ležala 5 tjedana i i da nisam imala baby watcher bi prolupala..skup je, ali vrijedi svake kune! Moja mala se rodila prije dva mjeseca, tako da cure budite strpljive i mirujte, sve će biti ok! 

cipelica
    20. Siječanj 2015. 09:49

već par dana nemam iscjedak i happy sam....23.01. će bit mjesec dana od izljeva krvi, a za 10 dana mi je kontrola i jedva čekam vidit šta je s hematomom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.