Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    24. Srpanj 2014. 12:26

Mislim da je ključno mirovanje uz lijekove,ali doslovce krevet i wc,ja sam čak i tuširanje smanjila na minimum (što mi nije inače običaj,da me netko ne bi krivo shvatio),nikakve šetnje,čak ni po stanu,saginjanje,dizanje teškog,sjedenje,ja nisam ni flašu od litre s vodom dizala...nema u trudnoći sebičnosti,ne mogu,više nisi ti prioritet,ne radiš to za sebe,već za svoje dijete

Nalah
    24. Srpanj 2014. 12:36

Super Hope

Nalah
    24. Srpanj 2014. 12:43

Anomaly scan je bio u redu,Harmony negativan na sve trisomije,malo ću do posla drugi tjedan da pozavršavam što imam da mogu mirna dalje,ne mogu ti reći koje mi je sad olakšanje u glavi,doktor mi je rekao neka se konačno opustim I ja tebi draga zahvaljujem na podršci na ovom topicu,puno mi je to značilo i želim da ti mali anđelak stigne zdrav i prekrasan!!!Velika pusa!!!!

Hope
    24. Srpanj 2014. 12:53

Uzivaj i opusti se onda!!!
    ...i to MAXIMALNO...za sve ovo sta nisi 

Gricko3
    04. Siječanj 2015. 23:30

Vidim da dugo niko nista pisa na ovoj temi. Eto nadan se da ce mi neko dat neki savjet. Prije 3 dana sam obilno prokrvarila u 13+2 i odma na hitnu i tamo su mi nasli hematom 3×1 cm mislim da je povise ploda. Terapija Duphaston 3×2 krvarenje je isti taj dan prestalo sada  imam ponekad  smedi iscjedak. Nadan se nekom pozitivnom pricom slicnom mojom i dobrim savjetom. :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

cipelica
    05. Siječanj 2015. 14:48

pozdrav svima! prokrvarila sam obilno s 14+5tt i umrla od straha misleći da je bebica otišla, međutim na hitnoj je dr. pogledala i vidjela bebicu i srčanu aktivnost , ali i hematom 7x5cm na gornjem rubu posteljice, dakle iznad bebe, ostavili me u bolnici i dali duphaston 3x2, te naravno strogo mirovanje. nakon 8 dana su me pustili kući uz istu terapiju. jedina relacija su mi kauč-wc-krevet, jedem ležeći, dakle maximalno se pridržavam savjeta dr., a danas na uzv-u(16+4tt) bebica je aktivna, lijepo napreduje, ali je hematom još tu, doduše nešto manji, 6x2cm, ali to je još uvijek veliko. svakodnevno nakon mokrenja imam smeđkasti iscjedak i nadam se da će za 4 tjedna(iduća kontrola) ta grdosija velikim dijelom biti resorbirana

Sara9
    05. Siječanj 2015. 15:55

Ja sam imala ogroman hematom koji je bio veći od ploda... Nakon 2 tjedna terapije i strogog mirovanja nije nestao. sad sam 25 tjedan i još je tu, međutim, koliko sam ja shvatila, on se preoblikuje tako da nije opasan za plod, tj beba ga na neki način sama "izgura" iz svog prostora, te što je beba veća, hematom je bezazleniji..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.