Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    27. Lipanj 2014. 23:49

Hvala   Da, moram sad polako..od tog lezanja imam osjecaj da ne bi ni 100m mogla napravit! Hope, sad jos samo da tebi krene sjat sunce..da prestanu kontrakcije i da napokon pocnes uzivat u trudnoci! 

Hope
    28. Lipanj 2014. 08:33

Uf, nadam se...al sam se vec i pomirila da cu cijelo ljeto biti u/oko kuci(e) 
    Vec mi je i to puno da ne moram iskljucivo i samo lezati!!
    Ako bude drugacije SUPER (doista bi voljela u nabavku za svoju bebu),ali ako NE...u ovom slucaju- najbitnija je ona!!!
    Neka sve dobro zavrsi, vec smo se 1 vraga rijesili (hematoma)- USPJET' CEMO I OVO 
    Hvala ti na potpori kimito  !!!

toscana
    16. Srpanj 2014. 21:45

I ja sam prokrvarila u 9 tt i mislila da je sve gotovo s obzirom da sam imala spontani prije toga tj. sa 12 tt nisu čuli otkucaje,no moja bebica se nije dala ovaj put i unatoč hematomu koji je tada bio 4x3 mm,a bebica svega3mm evo nas sada u 16 tt i sve je u redu,hematom se smanjio sada je 2.5x1.5mm i u petak idemo na kontrolu pa ćemo vidjeti kakvo je stanje sada.Tri puta sam bila u bolnici kad god je došlo do krvarenja i od početka sam na Duphastonu 3x2 tablete i strogo mirovanje.

Hope
    20. Srpanj 2014. 20:59

Toscana kako je prosla kontrola??
    ..ja i sada lezim u bolnici i vjerujem da ce nam se sve to odricanje isplatiti i da cemo na sve zaboraviti kada svoje andjelke primimo u ruke!
    Samnom je sad lezala cura koja je imala 1.spontani,pa pocetak 2.trudnoce rizican i sad s tom bebicom par dana poslije termina rodila bez problema,a bojala se da termin nece ni docekati!
    Vjerujem da ces i ti docekati takav ishod!!!!
    Sretno ti  !!!!

• tincy3
    21. Srpanj 2014. 20:05

evo me nova sam tu imam hematom 24/12mm pijem utrogestan i na stogom sam mirovanju al nemogu bas stalno lezat nit ne krvarim nit nemam bolova pa mi je tesko nekak lezat  a nebi htjela izgubit bebu prije 6 mj sam imala spontani u 17tj a sad sam trudna 8 tj

Hope
    22. Srpanj 2014. 10:03

florentina dobrodosla!!!
    Iako nije neka "sretna tema"!
    Samo slusaj doktore sta ti kazu!!!
    Nikom se ni ne da, ni nece lezati...ali na kraju ce se isplatiti...
    Ja sam imala puno "opasniji" i veci hematom i krvario je 2,5mj. (od toga-3 odljeva VELIKA) i dobar dio u bolnici odlezala.
    Sad sam skoro u 30tt i danas izasla iz bolnice..i od 3mj.nepomicno lezim..a ljeto i svi nekam idu...i kad mi najteze pada- sjetim se srceka koje kuca u meni i konacnog cilja..i sve je nekako lakse!
    ...tim vise sta ti je 1.trudnoca tako zavrsila- moj ti je prijateljski savijet MIRUJ,LEZI, SPAVAJ..nek' te drugi maze i paze...imat ces vremena uzvratiti im!
    Jos ti je VELIKA prednost sta su ti ga otkrili..a meni je bio shock- nitko nista spominjao nije i samo se u noci probudila u lokvi krvi...do tad nikad nisam ni cula za hematom!

Mozda ce na kraju tijelo samo razgraditi to prokletstvo od hematoma...a do tad se naoruzaj literaturom, filmicima i uzivaj!!!
    Znam da je na pocetku JAKO tesko,ali poslije se naviknes da to tako mora biti..i lezis bez pogovora!
    Mozda kod tebe nece biti tako,i vec u 2.tromesecju dobijes zeleno svjetlo za kretanje!
    Drzim fige!
    Javljaj ishod 

antonio
    22. Srpanj 2014. 10:55

Hope draga van si izasla draga ma bas mi je drago ,bas sam nocas mislila na tebe kad nisam spavala htjela sam ti pisat ali da ne budem svaku noc na klokanici nocas sam gledala filmove

kimito
    22. Srpanj 2014. 11:07

florentina, potpisujem sve što ti je Hope napisala! I ja sam ležala 5 tjedana zbog hematoma pa znam da nije lako ležat i ne dizat se, pogotovo ako nemaš nikakvih simptoma, ali sad je najvažnija tvoja bebica da bude dobro.. tako da izdrži i probaj se što manje ustajat..

Nalah
    24. Srpanj 2014. 12:21

ja sam u ponedjeljak bila na kontroli i konačno je nestao,pijem još po jedan Duphaston do nedjelje i onda gotovooooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.