Moje cike su u ovoj trudnoci poludile od trojke sam dosla na sesticu majko moja a tek kad se porodim i nadode mljeko bit cu kao moja kravica ha ha
Moje cike su u ovoj trudnoci poludile od trojke sam dosla na sesticu majko moja a tek kad se porodim i nadode mljeko bit cu kao moja kravica ha ha
meni su cice narasle za nekih ajmo reći broj ... prije sam imala 85b sad mi paše 85c :) i dragi je moram reći baš hepi zbog toga možda i više od mene :P a što se bradavica tiče... meni nekako baš paše kad mi ih dragi dira i masira... nekako olakšavajući osjećaj jer dok imam grudnjak me svrbe... što se kolostruma tiče... hm... ja sam i prije trudnoće kad sam znala stisnut bradavicu znala nekad primjetit onako kao malo zrno nečeg bijelog... a sad mi je tak kad god ju stisnem... e sad jel to kolostrum il ne nemam pojma...a ako je zašto sam ga imala i prije trudnoće ?
grrr.zlocesti moj D. ovo mu je najzanimljivija tema na forumu i kad god dodem ovdje uvijek mi pokaze kao da sam temu procitala, a znam da nisam bila tu :) tak da znate, zna sve sta se dogada s cijim cickama :p
:) moj niti jednom nije bio na klokanici... krafnice, nadam se da tvoj ima pristup tvojim cickama jer nakon što sam napisala da meni paše kad mi dragi dira bradavice a ako mu nedaš pristup mogao bi se pobunit
Cloudy da to ti je kolostrum prva hranica za tvoju bebicu
MarijaŠ i meni su bradavice pred kraj trudnoce bile jako mekane i prvih 10-tak dana dok nisu full ocvrsnule od dojenja
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
a zašto mi se kolostrum stvarao i nekih godinu/pol godine prije nego sam ostala trudna... ? jer znam da kad god je dragi krenuo se igrat s bradavicama da je to primjetio ... a sad me zadnjih dana i svrbe za poludit
pa da... ak je to kolostrum... jer meni ti se zadnjih recimo godinu dana, možda više, možda manje... kad stisnem bradavicu znalo desit (recimo dva, tri puta tjedno) da iz sredine bradavice izađe malo kao zrno tog nečeg bijelog gustog... još je dragi komentirao da šta je to i nismo si znali objasnit onda je on iskomentirao jednom da se cice pripremaju da ja ostanem trudna haha a sad jel to kolostrum il šta drugo pojma nemam
Sortiraj odgovore
Najstariji