Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    majčika
    30. Travanj 2014. 13:02

Ušla sam u 36 tt i neznam da li je normalno da mi se u grudima prave kvržice kao kada dijete ne posisa svo mlijeko,neznam kako Vam objasniti,ne boli ali osjetim ih na dodir..ovo mi je druga trudnoća i nije mi se to događalo u prvoj..Help!!

• kukukaka
    30. Travanj 2014. 15:02

Možda da probaš tuširati malo toplijom vodom i jačim mlazom. Inače su mi grudi u trudnoći bile onako neravne na dodir, ali nisam osjetila kvržice.
    http://www.roda.hr/article/read/dojke-u-trudnoci
    Evo ovdje ima članak o grudima u trudnoći pa pročitaj, a ako se bojiš, idi doktoru.

Igorovabebica
    30. Travanj 2014. 21:34

Ja sam u 8. tjednu i imam kvržice oko bradavica, to ti se stvara mlijeko, meni su tako rekli. Grudi su mi kao airbagovi, niti jedan grudnjak mi ne paše. A i užasno su osjetljive, na trenutak i bolne. Nemoj se uzrujavati, sve je u redu.

• MTP
    30. Travanj 2014. 22:10

Meni je tako bilo, ali sve se stabiliziralo cim je beba sisati pocela. Nista ne brini...

MTP

MalaMuca
    01. Svibanj 2014. 05:28

ja sam u 8. tjednu trudnoće, a grudi me bole valjda od drugog tjedna dok još nisam znala da sam trudna pa sam si mislila koji ludi pms kad me tolko boli. ali da, beba je krivac :D
    Inače imam problem s traženjem grudnjaka jer imam velike grudi, a sad sam još luđa, ne mogu niti zagrliti nikoga kolko me bole. Osjećam ko da budu eksplodirale.
    jel postoji nekaj da se to ublaži, jer uz sve mučnine, ovo, ono, ovo mi je najgore.

MarijaŠ
    01. Svibanj 2014. 10:41

Nemaš s čime ublažiti, samo čekaš da prođe. Ne brini, bit će sve ok pred kraj prvog tromjesečja.
    A što se tiče grudnjaka... želim ti svu sreću da nađeš neki koji će ti odgovarati i poduprijeti kako treba.

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 11:31

e curke ja sam sad 26+5 i bole me bradavice...ali onak nepodnosljivo... malo sam ih namazala melemom i nije vise toliko strasno kak je bilo,ali dotaknuti se nesmijem... jel ima koja iskustva s tim...??
    inace nemam nikakvih kvrzica ni nista drugo nije cudno osim te nesnosljive boli...

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    01. Svibanj 2014. 18:49

O da Tina0208 i ja ti imam svako toliko tih problema pa ih mazem sa bekutanovom kremom i super pomaze.

Tina0208
    01. Svibanj 2014. 19:00

a jel znas zasto bas tak jako bole??? danas sam ih i ja namazala bekutanom jer vise nezznam cime da ih mazem...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.