Ja sam inače ravna ko daska. Trudnoću ni u početku nisam mogla sakriti jer su svi vidjeli da su mi sise buknule!
ko da su se posvađale a ha ha ha..
meni su narasle onako dosta, e sad kad dođe mlijeko vidjet ćemo, jedino mi je šteta jer ih onda konačno tolike neću moći koristit u bračne svrhe.. jer će mlijeko stalno curit, a možda mi se sreća osmjehne pa ostane nešto i nakon dojenja..
jelda??? bas suuuperrr.... a kaj mogu kad znam situaciju,a i odgovor na nedoumice pa napisem..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
meni su isto narasle u trudnoći za koja 2 broja i onda poslije poroda još veće, svi grudnjaci su mi bili premali.. hahahhaha... morala sam vadit one šta sam spremila za sestru koji su mi bili veliki.. hahahha... a sad kad micek više ne sisa još su mi manje nego kaj su bile... muž me zeza da složimo još jedno pa da opet imam velike.. hahhaha... ah ti muževi..
<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3
Tina0208-baš si me nasmijala! Ah...meni su narasle na jedan broj, sada je puna četvorka... dragi nikad sretniji. Svi su mi grudnjaci premali... ne želim imati prevelike, kolike će mi samo biti kada dođe mlijeko... Tipično muški. Onda curke, držite se Tininog savjeta.
Sretnamama-hahaha, muž ti je zakon!
Ja si moram ić kupit grudnjak jer već dugo odgađam tu kupnju jer mi se jednostavno neda tražiti tak velike brojeve i davati za grudnjak 300+ kuna. Na kraju mi bude trebala košarica Ž -.-
Nego, kaj sam htela pitati, meni se čini da mi je lijeva sisa narasla puno više od desne i iz nje mi kolostrum ide po noći jer se ujutro sva flekava probudim... ne kužim zakaj samo iz jedne sise i zakaj mi je veća, al baš skužim da je, nije da si zabrijavam.
Sortiraj odgovore
Najstariji