Meni ni s od sisa tokom trudnoce naraslo, ravna ko daska, jedino sto se malo povecale pred kraj skupa s kilama. Setam I setala okolo u sportskom grudnjaku ispod majice tako da je sve jasno hehe :) Nikako s tim sisama na zelenu granu :P
14.06.2014. L ♥
Hhahahaha isto-mene svi tješe da bu nekaj naraslo poslije poroda,ali ja ne vidim svjetlost na kraju tunela
Hahaha mene svi uvjeravali da si uzmem broj veci grudnjak jer da ce buknut kad rodim. Kako je krenulo jos cu ih pocet trazit s pincetom gdje su
14.06.2014. L ♥
pridruzujem se MalaMuca, meni je mojih vec dosta imam 10 grudnjaka razlicitih velicina i vise mi ni jedan nije dobar, dragi me zafrkava da je najbolje da kupim dva padobrana i da od toga napravim grudnjak
16.12.2014 <3 Lena <3
Ja ne kužim koji je moj problem,fakat uvijek moram biti poseban slučaj,tome sam se jedino veselila u trudnoći
ja sam mislila uzet onaj za dojenje i to je to. veli meni frendica: "taj za dojenje je najbolji, obuces ga, ak te smeta sam ga otkopcas, cice van i uzivas"
16.12.2014 <3 Lena <3
Već sam prije bila napisala nema pomaka na tom polju, ostalo isto kao što je bilo , i baš to kao što kaže Nalah , jedino sam se veselila većim cicama a ono sve je otišlo u širine a cice ništa. Eto izvisila sam sa sisama
Sortiraj odgovore
Najstariji