Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Lipanj 2014. 14:55

Meni od 20tt izlazi kolustrum svakih par dana i to vecinom po noci ali zna se desiti i po danu i to tako da osjetim mokro i kad pogledam po grudnjaku bude sve zuto od mlijeka! Rekla gin da je to ok i da ne trebam brinuti...

MarijaŠ
    16. Lipanj 2014. 06:00

Je li i također normalno da kolostrum ne ide ranije? Ja sam sad u 31. tjednu, i nisam do sada primjetila da  je curilo. Čitala sam malo o tome, i vaša iskustva ovdje, pa me malo zabrinulo... Svako malo se provjeravam, ali nema...

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    16. Lipanj 2014. 09:28

mislim da nemas razloga za brigu...ja sam 29. tjedan, a nisam primjetila da mi ista curi.....a i citala sam da kod nekih zena to dodje tek nakon poroda ...bez brige

antonio
    16. Lipanj 2014. 11:00

Nismo sve iste nekome ide mljeko nekome ne meni se to nije desilo u niti jednoj trudnoci a evo sad sam u 34 tj i opet nista mljeko dode nakon poroda mislim tako je bilo kod mene drugi dan od poroda meni bi doslo mljeko.

Tina0208
    16. Lipanj 2014. 12:31

uh...koliko utjeha mi palo.... hvala curke moje...
    danas je ok...nocas nije nista curilo...vjerojatno sam ja samo neoprezno legla na cicu i krenulo malo... sve ce bit u redu...

Laura 21.08.2014 :-*

Lilly6
    16. Lipanj 2014. 14:35

Ja sam to primjetila sa nekih 17-18tt nekad mi zna curiti svaki dan po malo a nekad prodje po tjedan dva dana da ništa ne iscuri itd, stvarno je to individualno.A opet ništa ne znači hoćeš li imati mlijeka ili ne.

krafnica
    31. Srpanj 2014. 08:49

Nedavno su mi se pojavile one kao smede mrlje oko bradavica, ne znam kak da drugacije kazem...tocno sam se uplasila dok se nisam sjetila da sam procitala ovdje da se to dogada. A bole me i dalje ko sam vrag. Kakve grudnjake koristite da si olaksate zivot? Prijateljica mi je rekla da si je ina kupila one iz top shopa bez zice i da ih je i za dojenje koristila...

• srećka1
    31. Srpanj 2014. 09:23

Draga Krafnice!
    te smedje mrlje oko bradavica su ti normalne, ne trebas se brinuti.I mene znaju bolit jos povremeno, sad sam u 21.tj.tr. ali ranije nisam znala sto cu od boli tako da me mucio isti problem.Osim toga narasle su mi 2 broja
    Sto se grudnjaka tice, meni najbolje odgovaraju sportski, cvrsti, nikako s zicom.A izvrsni su i grudnjaci za dojilje.imas dosta dobre i povoljne u Mulleru i dm-u. Nemoj bacat pare u Lisci i sl. jer i ovi su ti kvalitetni i dobri...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.