Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dada32
    31. Srpanj 2014. 10:05

Draga Krafnice, (hmmm, sad moram ići u pekaru, baš si dobar nadimak odabrala), i ja imam flekice po aureoli, a bradavice su me bolile nekih dobrih mjesec dana tamo u drugom tromjesečju. Znale su mi povremeno "zatitrati" kao da me netko dest puta uštipnuo za njih. Jedva sam čekala da budem doma jer mi je pasalo samo biti bez grudnjaka, u majicama, uskim i pamučnim. 
    Ali prošlo je. 
    Hoćeš da ti kažem kaj te čeka? 
    Baš sam neki dan primjetila da mi se aureole šire (k'o vojnici zauzimaju okolni teritorij). Ako ovak' nastave bit će kao sateliti. 

Ne mogu ti preporučiti grudnjake jer meni trebaju jako veliki brojevi pa sam ja tako bila "osuđena" na Liscu kad nitko drugi ne radi takve. Je, bilo je skupo, ali ne žalim jer su jako dobri i dobro drže, a ne žuljaju. 

Preporučam ti da si malo pretražiš jer online ima jako puno web-shopova i proizvođača i to za svačiji džep. Ja bi si definitivno nabavila Carriwell samo da rade moj broj, i ne bih žalila novaca. Pogotovo ako planiraš još bebača onda će ti i poslije poslužiti. Ali definitivno ima i jeftinijih opcija koje su isto dobre pa se ne moraš sekirati.

krafnica
    31. Srpanj 2014. 12:13

Ni ne zelim jos sad kupit neki skuplji grudnjak jer imam osjecaj da mi ciceki svaki dan rastu ko ludi, pa ono, zasad sam promijenila 2 broja grudnjaka od kad sam trudna...
    Nasla sam jedan odlican u new yorkeru, sav je neki mekani svilenkasti i skoro ga ne osjetim na sebi, samo kaj ima tu prokletu zicu. Zato sam razmisljala o tima iz top shopa jer mi je i majka rekla da ce me sve samo stiskat i smetat mi i da razmislim o tak necem....

krafnica
    31. Srpanj 2014. 13:36

Hvala Antonija, sigurno cu ih probat :)

missha
    31. Srpanj 2014. 13:44

Ja isto kupila kod kineza i takve i one obične sportske grudnjake/topiće po 20 do 30 kn :D Stari su već 3 godine i ko novi su

Hope
    31. Srpanj 2014. 13:47

Konkretno za dojenje sam cula od vec dosta njih da su super grudnjaci iz dm-a i Mullerra-a, a jeftini!

Meni osobno isto najbolje pase kada sam doma (da me nitko ne vidi) i da sam bez grudnjaka!!!
    I ja osobno imam jedan prastari grudnjak iz New Yorkera bez zica..i to mi je jedan, jedini i najudobniji sad kojeg nosim!

MarijaŠ
    31. Srpanj 2014. 14:08

Ja sam si u početku kupila baš te što spominješ u New Yorkeru, mekani su jako i žica mi nije smetala. Srećom sam uzela samo 3, jer sam ih sad već dobrano prešišala. Sada nosim samo sportske, i to neke vulgaris, mama ih je negdje našla, nemam pojma gdje... Za dojilje sam si kupila u Lidlu kad je bilo jednom prilikom i u Mulleru...

Krešimir 19.08.2014. <3

Hope
    31. Srpanj 2014. 14:49

Da, i ovi iz Lidla mi se cine o.k.! Postavljeniji su,i kompaktni, ali mi se cine udobni!
    Moram priznati da ga imam doma, moji su mi ga uzeli dok sam bila u 16tt i jos uvijek mi je velik (nemam sta strpati u njega)...valjda su se bojali da mi cike ne bi buknule za 6 brojeva..pa mi radje veci uzeli hihihihi
    Mozda mi jos i buknu u ovih 9 tjedana koliko ima do sluzbenog termina, pa mi i bude o.k.!

MalaMuca
    31. Srpanj 2014. 16:18

Ja sam morala kupiti skuplji grudnjak već u 3.mjesecu trudnoće jer su mi  E košarice postale pre male, sad mi i F više ne valja, najradije bi bila bez grudnjaka, al mi je onda koma jer se ne mogu složiti, ne bole me više tak jako, al mučim se s tim grudnjacima. A neću zamišljati koje košarice mi budu trebale pred kraj trudnoće :(
    Neam pojma, najradije bi si neku foliju omotala tek tolko da drži i bok xD

Hope
    31. Srpanj 2014. 16:43

Joj, kad procitam E...F....a ja bila k'o daska - sad napokon ima nesto .... tak da mi nije ni bad biti i bez grudnjaka..al mi malo neugodnjak dok sam u bolnici ili kad mi tko dodje u posjet (pogotovo kad su tu i muski)!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.