Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    09. Kolovoz 2014. 15:19

ha ha ha,ok hvala

Tejuska♡
    09. Kolovoz 2014. 15:34

Nalah draga meni cijelu trudnocu nisu narasle ni POLA broja  stoga no sikiriki... Tek kad sam poslije poroda dobila mlijeko su mi narasle za dva broja 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilica
    11. Kolovoz 2014. 16:58

ja sam u 36. tjednu i nisu mi uopce narasle  
    tea nadam se da ce tako i kod mene buknuti poslije poroda 

Jojo5
    02. Rujan 2014. 22:22

Ja sam mislila da ću konačno imati nećim se pohvaliti ali ništa se spektakularno nije dogodilo, možda porast od pola broja...
    Još uvijek se nadam

Tejuska♡
    02. Rujan 2014. 22:33

Jojo tako sam se i ja nadala pa nije bilo nista da te utjesim..bude kad ti dode mljekeco

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    03. Rujan 2014. 04:02

Meni su tokom trudnoće narasle za otprilike jedan broj, ali sad tek poslije poroda se vidi prava raskoš... Svakim danom mi se cini da su sve veće... Tako da, i prema mome primjeru-ima vremena, narast ce itekako.

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    03. Rujan 2014. 09:33

Moje su počele polako,pune se :))))))

antonio
    03. Rujan 2014. 10:27

Meni tokom trudnoce narasle 3 broja sa jadne trojcice dosla sam u trudnoci na sesticu nakon poroda za jedan broj jos nabrekle od mljeka i evo me nakon mjesec dana vec na cetvorki,super

• mony16
    29. Rujan 2014. 17:36

Moje izgledaju ko da su se posvađale :) jedna veća, jedna manja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.