Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    31. Srpanj 2014. 16:46

...ja nisam kupovala nikakve posebne grudnjake, nosim one koje sam i prije nosila, samo za broj , dva veci tak da mi bas cice ne ispadaju....a i sad sam happy jer mi napokon kaj ima i ispast  Po doma sam uglavnom uvijek bez grudnjaka, u nekoj uskoj majici..ono, doma sam, kaj ce mi grudnjak za po doma, a tak mi je i najudobnije.... A one grudnjake za dojenje sam prvo mislila kupovati, pa nakon tecaja u bolnici u kojoj cu rodit, kad nam je sestra rekla da to nije nuzno, sad vise nisam sigurna....

krafnica
    31. Srpanj 2014. 17:31

Ja sretna kaj nosim napokon C kosarice, a ona na F    O.o   :D

Tina0208
    31. Srpanj 2014. 17:32

meni je ovo bolna tema... toliko me grudi bole ovih dana da se bojim pogledat ih...
    najvise bradavice...a i na mali dodir ide kolostrum... nece valjda dojenje toliko bolit....

Laura 21.08.2014 :-*

MalaMuca
    31. Srpanj 2014. 19:09

Ja bi sve dala da mogu kupit  C košaricu :D 
    U dućanima najveća košarica je D, još mi je bilo oke dok sam nosila E košaricu jer sam mogla kupit recimo 90 D, pa bi si kratila ovo sa strane jer mi je košarica donekle bila dobra. A sad nemrem nikaj. 
    Inače nosim 70-75 E, a sad sam na tome F i užasno mi je. Još sam i niska k tome s ogromnim sisama. Bezveze

ninach1903
    31. Srpanj 2014. 19:33

ja sam prije trudnoce bila na  80C i prva dva mj doslo na 85D...sva sreca da sam u h&m nasla udobne grudnjake te velicine, al eto sad nakon dva mj nošenja su mi onak...skoro da mi ne pocne sve ispadat  sve me strah kak ce to izgledat kad rodim  mislim da cu se i ja uskoro morat prebacit na ove sportske, tj ove topshop...

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.