Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    14. Lipanj 2014. 15:09

Da ja sam tako bila sa deckima kao i ti ali sad je zivi ocaj cice kao u kravice ha ha ha

ivanahaha
    14. Lipanj 2014. 21:40

Ja sam 30. tjedan i svaki dan mi cure, uglavnom navecer ili po noci( kad se stisnu u krevetu xD)  nzm jel to normalno :/
     ogromne su mi i cijele plave od zila koje su poiskakale od tezine...

krafnica
    15. Lipanj 2014. 08:39

I moje su plave od zila, mislim da je to normalno...

renata6
    15. Lipanj 2014. 09:35

Ja bez grudnjaka nisam ni mogla biti, žile poskakale, a ona težina tek, kao da ih nosiš na samom trbuh, a tek kad sam rodila, pune mlijeka, ma prava kravica muzara!

Tina0208
    15. Lipanj 2014. 11:03

i moje su plave.....od strija.....
    eh al mene vise muci jedna druga stvar...jutros kad sam se probudila uocila sam na majci posuseni trag od kolostruma... jel moguce da mi je poceo nekontrolirano izlaziti ili sam to samo nekako neoprezno legla pa sam sisu natisnula i zato mi je krenuo....heeeelp....
    inace mi je do sad kolostrum isao samo ako bih stiskala bradavice....

Laura 21.08.2014 :-*

ivanahaha
    15. Lipanj 2014. 11:27

Bit ce mlijeka posvuda xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.