Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    12. Lipanj 2014. 14:46

Nemora, meni ni u prvoj ni u drugoj trudnoći nije niš curilo. U drugoj sam primjetila zadnja 2 tjedna da nekad valjda kapljica il dvije iscure pa se osuše na vrhu bradavice i niš drugo. A mlijeka ima na izvoz ;)

Iskrica1347
    12. Lipanj 2014. 15:46

Meni je počelo curiti nakon poroda, do tada ništa. I sve sam si mislila da što neke već nose jastučiće i kaj će im to do 2 d nakon poroda kad sam se probudila turbo mokra.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DarijaZ
    12. Lipanj 2014. 15:59

..meni nist ne curi....nekak se ne zamaram time, kad dodje, dodje...

krafnica
    14. Lipanj 2014. 12:51

Mene grudi bole skoro cijelo vrijeme, sad sam 16 tjedana, uz male pauze. Mazem ih svaki dan nekoliko puta, nekad becutanom nekad belobazom(onom kremom sta se koristi u bolnici), ovisi koju prvu dohvatim. Nedavno su mi bile jako suhe bradavice i pocele su se malo ljustit onda sam stavila puno melema i bilo je ok. A rastu nenormalno, sad imam sisurine, a bila sam ravna ko fosna. Pardon na izrazu, al doslovno je tak :)

krafnica
    14. Lipanj 2014. 14:34

Hahaha, tak mi je i samoj. I naravno, dragi je takoder fasciniran. Najslade mi je kad mu nes pricam i onda ga uhvatim da mi bulji u ciceke i uopce me ne dozivljava, to mi se do sad nikad nije dogadalo :D

ninika11
    14. Lipanj 2014. 14:36

ajoj kolike će onda meni biti?? ja i prije trudnoće sam imala velike dosta. zato sam odlučila u trudnoći grudnjak nositi da mi se ne objese jako..

antonio
    14. Lipanj 2014. 14:54

Ja od slabe trojcice dosla na seticu a tek kad dode mljeko ima da dodem kao kravica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.