Nemora, meni ni u prvoj ni u drugoj trudnoći nije niš curilo. U drugoj sam primjetila zadnja 2 tjedna da nekad valjda kapljica il dvije iscure pa se osuše na vrhu bradavice i niš drugo. A mlijeka ima na izvoz ;)
Meni je počelo curiti nakon poroda, do tada ništa. I sve sam si mislila da što neke već nose jastučiće i kaj će im to do 2 d nakon poroda kad sam se probudila turbo mokra.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Mene grudi bole skoro cijelo vrijeme, sad sam 16 tjedana, uz male pauze. Mazem ih svaki dan nekoliko puta, nekad becutanom nekad belobazom(onom kremom sta se koristi u bolnici), ovisi koju prvu dohvatim. Nedavno su mi bile jako suhe bradavice i pocele su se malo ljustit onda sam stavila puno melema i bilo je ok. A rastu nenormalno, sad imam sisurine, a bila sam ravna ko fosna. Pardon na izrazu, al doslovno je tak :)
Hahaha, tak mi je i samoj. I naravno, dragi je takoder fasciniran. Najslade mi je kad mu nes pricam i onda ga uhvatim da mi bulji u ciceke i uopce me ne dozivljava, to mi se do sad nikad nije dogadalo :D
ajoj kolike će onda meni biti?? ja i prije trudnoće sam imala velike dosta. zato sam odlučila u trudnoći grudnjak nositi da mi se ne objese jako..
Ja od slabe trojcice dosla na seticu a tek kad dode mljeko ima da dodem kao kravica
Sortiraj odgovore
Najstariji