Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    29. Studeni 2014. 15:21

Pa super kad mozes. Ja sam se pocela otvarat pa onda velis da nije preporuceno. Tako da mi pada u vodu to 

Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 16:38

Ja sam isto otvorena, još 12 dana do termina pa ne volim petljati sa svojim grudima... još mi samo treba da dobijem modrice po grudima. Dragi me danas tako snažno uhvatio za donju usnicu da mi je skroz plava i zamislite da sada dođem u rodilište i još s plavim grudima...pa doktori bi mislili da smo s enetom divlje poseksali...jeste li vi osjećale vrućinu u grudima i valunge?

Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 16:54

Ja sam otvorena 5 cm pa se pazim... još moram puno toga obaviti, tako d abih voljela roditi krajem idućeg tjedna. Do tada imam vremena sve srediti. Joj, tako se veselim.

Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 16:54

cloudy
    29. Studeni 2014. 16:58

Joj....brzo će to...ja svima vama kojima je termin blizu tak zavidim :)

Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 17:01

Budu i druge tebi zavidjele.  Ne znam zašto me tako hvata vrtoglavica... jedva pišem za laptopom...

ninika11
    29. Studeni 2014. 19:41

Ma ja jos moram izdrzati malo barem pa nema eksperimenta za mene hehe.igorova joj brzo ce doci to 

Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 21:38

Danas mi je jedna susjeda rekla da pošto sam u četvrtak imala lažne trudove, da bih mogla roditi u roku tjedan dana od njih. Dragi sada stalno skače po kući i govori: "Idući tjedan smo mama i tata"!  Danas me mali stvarno izudarao u rebra da sam u jednom momentu vrisnula koliko je snažan! Ima dobre noge. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.