Pa super kad mozes. Ja sam se pocela otvarat pa onda velis da nije preporuceno. Tako da mi pada u vodu to
Ja sam isto otvorena, još 12 dana do termina pa ne volim petljati sa svojim grudima... još mi samo treba da dobijem modrice po grudima. Dragi me danas tako snažno uhvatio za donju usnicu da mi je skroz plava i zamislite da sada dođem u rodilište i još s plavim grudima...pa doktori bi mislili da smo s enetom divlje poseksali...jeste li vi osjećale vrućinu u grudima i valunge?
Ja sam otvorena 5 cm pa se pazim... još moram puno toga obaviti, tako d abih voljela roditi krajem idućeg tjedna. Do tada imam vremena sve srediti. Joj, tako se veselim.
Joj....brzo će to...ja svima vama kojima je termin blizu tak zavidim :)
Budu i druge tebi zavidjele. Ne znam zašto me tako hvata vrtoglavica... jedva pišem za laptopom...
Ma ja jos moram izdrzati malo barem pa nema eksperimenta za mene hehe.igorova joj brzo ce doci to
Danas mi je jedna susjeda rekla da pošto sam u četvrtak imala lažne trudove, da bih mogla roditi u roku tjedan dana od njih. Dragi sada stalno skače po kući i govori: "Idući tjedan smo mama i tata"! Danas me mali stvarno izudarao u rebra da sam u jednom momentu vrisnula koliko je snažan! Ima dobre noge.
Sortiraj odgovore
Najstariji