Meni se isto grudi ispuhale odjednom. A bas sam bila sexy totalno...:D I kad mi u 22. tjednu iscurilo par kapljica odoše cicke. Sad su ko prije... Ali i trbuh mi se na dane cini veci ili manji cak mi i dragi to primjeti. Mislim da to ovisi o nakupljenoj vodi..
Joj, samo da se moje ne ispušu... nikada si nisam bila ljepša i ponosnija u predjelu dekoltea... zanima me koliko će mi narasti kada naiđe mlijeko... mogu li vam ostati iste veličine i kad dođe mlijeko ili ipak malo narastu?
Cure, meni je danas (isto na lijevu:) počelo nešto curiti. Kad je primim u ruku samo iscuri prozirna tekućina, izgleda ko voda, samo šta je nekako sluzava, ko da je ljepilo. Jel to kolostrum? :D
tek 22+5! Zato mi i je scary, jutros kad sam skontala zovem muža i panika odmah :D
Evo da se ja malo požalim....meni su grudi u prvoj trudnoći tako lipo bile velike, mislim za nekoga je to možda ništa, al meni su bile puna četvorka. I naravno nakon dojenja su opale.
A sad u ovoj trudnoći, ništa ma jedva nešto malo al uglavnom ništa. Zaštooooooo?
Mamina ljubav
Sortiraj odgovore
Najstariji