Meni se isto grudi ispuhale odjednom. A bas sam bila sexy totalno...:D I kad mi u 22. tjednu iscurilo par kapljica odoše cicke. Sad su ko prije... Ali i trbuh mi se na dane cini veci ili manji cak mi i dragi to primjeti. Mislim da to ovisi o nakupljenoj vodi..
Joj, samo da se moje ne ispušu... nikada si nisam bila ljepša i ponosnija u predjelu dekoltea... zanima me koliko će mi narasti kada naiđe mlijeko... mogu li vam ostati iste veličine i kad dođe mlijeko ili ipak malo narastu?
Cure, meni je danas (isto na lijevu:) počelo nešto curiti. Kad je primim u ruku samo iscuri prozirna tekućina, izgleda ko voda, samo šta je nekako sluzava, ko da je ljepilo. Jel to kolostrum? :D
Cure, meni je danas (isto na lijevu:) počelo nešto curiti. Kad je primim u ruku samo iscuri prozirna tekućina, izgleda ko voda, samo šta je nekako sluzava, ko da je ljepilo. Jel to kolostrum? :D
Moguće, u kojem si tjednu sory nisam sve pohvatala? Nekome uopće ne curi a nekom krene i ranije, sve je to priprema za nadolazeće.
Evo da se ja malo požalim....meni su grudi u prvoj trudnoći tako lipo bile velike, mislim za nekoga je to možda ništa, al meni su bile puna četvorka. I naravno nakon dojenja su opale.
A sad u ovoj trudnoći, ništa ma jedva nešto malo al uglavnom ništa. Zaštooooooo?
Evo da se ja malo požalim….meni su grudi u prvoj trudnoći tako lipo bile velike, mislim za nekoga je to možda ništa, al meni su bile puna četvorka. I naravno nakon dojenja su opale.
A sad u ovoj trudnoći, ništama jedva nešto malo al uglavnom ništa. Zaštooooooo?
Tek si na početku, stignu još itekako nabujati!

Mamina ljubav
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji