cure koje dijele sise i ja se predbilježavam za koji broj :D moje minijature narasle još tamo negdje oko 16 tjedna za broj, pola broja.. tako nešto..sad taman popune lijepo grudnjak koji sam prije nosila i koji mi je bio s onak malo više mjesta..i od tad stoje... bar ja ne kužim razliku,... a ni dragi ne spominje da ju on kuži... al eto... možda narastu u narednih 11 tjedana,... ili poslije poroda...
Cloudy,meni su odmah na početku trudnoće počele rasti i onda su se u drugom tromjesečju smirile i sad evo opet, tak da možda počnu i tebi opet :D
Malamuca... u nadi je spas, ali znamo i što se za nadu kaže hihii opet mi se ponavlja pubertet... taman krene rast, ja se ponadam i ono stane... ali nema veze... bar to, što i kimito kaže... nisam morala veće grudnjake do sad uzimat :D
moje su baš bile lijepo krenule na početku i baš sam se ponadala da ću napokon imati šta staviti u grudnjak. I tako porasle za otprilike broj i sad u drugom tromjesečju stoje :-( ništa od mojih bujnih grudi. iako, sad ste mi probudile nadu da još imam šanse u trećem tromjesečju :-)
Ja si nemrem naći ni broj grudnjaka za dojenje xD
Cure, bolje da imate sise kakve imate, pa da možete naći broj grudnjaka di hoćete, nego ovak ko ja koja si nemrem naći broj, a i to kaj si nađem su ovi skupi grudnjaci - po 300 i nekaj (više) kuna, a velim glupo mi je kupiti kad znam da mi bude možda začas pre mali. Još kaj mi je gore je to kaj mi je za širinu dobar 80, a košarica Ž -.- ima ovih velikih 105 D, a kaj bum s tim xD
s tim da si ja uopće ne izgledam ko da imam velike sise O.o
E MalaMuca i Dada ja sam isto u tom kosu... opce neznam koju velicinu grudnjaka za dojenje da trazim širina mi je nešto između 80 i 90 a košarica samo nebo zna koja bi to veličina bila
16.12.2014 <3 Lena <3
drage cure, evo pročitala sam sve što ste napisale i opet imam pitanja
jel ta becutan krema koju su beke cure spominjale da se s njom mažu baš neka posebna za bradavice,ili?
meni je sestra preporučila purelan kremu i mislila sam nju kupiti..znači nema ništa loše u tome da i prije poroda i dojenja mažem bradavice s kremicama? baš su mi čudne - nekad jako svrbe, nekad bole, čine mi se da su i na mjestima svjetlije, na mjestima tamnije, nekad kao i da se "ljušte" uglavnom, ludnica
Sortiraj odgovore
Najstariji