Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    30. Listopad 2014. 07:54

cure koje dijele sise i ja se predbilježavam za koji broj :D moje minijature narasle još tamo negdje oko 16 tjedna za broj, pola broja.. tako nešto..sad taman popune lijepo grudnjak koji sam prije nosila i koji mi je bio s onak malo više mjesta..i od tad stoje... bar ja ne kužim razliku,... a ni dragi ne spominje da ju on kuži... al eto... možda narastu u narednih 11 tjedana,... ili poslije poroda...

MalaMuca
    30. Listopad 2014. 14:24

Cloudy,meni su odmah na početku trudnoće počele rasti i onda su se u drugom tromjesečju smirile i sad evo opet, tak da možda počnu i tebi opet :D

cloudy
    30. Listopad 2014. 15:03

Malamuca... u nadi je spas, ali znamo i što se za nadu kaže hihii  opet mi se ponavlja pubertet... taman krene rast, ja se ponadam i ono stane... ali nema veze... bar to, što i kimito kaže... nisam morala veće grudnjake do sad uzimat :D

Nalah
    30. Listopad 2014. 19:37

Ja sam uzela za dojenje broj veće vodeći se onom u nadi je spas

Nixie
    30. Listopad 2014. 20:28

moje su baš bile lijepo krenule na početku i baš sam se ponadala da ću napokon imati šta staviti u grudnjak. I tako porasle za otprilike broj i sad u drugom tromjesečju stoje :-( ništa od mojih bujnih grudi. iako, sad ste mi probudile nadu da još imam šanse u trećem tromjesečju :-)

MalaMuca
    31. Listopad 2014. 08:17

Ja si nemrem naći ni broj grudnjaka za dojenje xD
    Cure, bolje da imate sise kakve imate, pa da možete naći broj grudnjaka di hoćete, nego ovak ko ja koja si nemrem naći broj, a i to kaj si nađem su ovi skupi grudnjaci - po 300 i nekaj (više) kuna, a velim glupo mi je kupiti kad znam da mi bude možda začas pre mali. Još kaj mi je gore je to kaj mi je za širinu dobar 80, a košarica Ž -.- ima ovih velikih 105 D, a kaj bum s tim xD 
    s tim da si ja uopće ne izgledam ko da imam velike sise O.o

ninach1903
    31. Listopad 2014. 16:13

E MalaMuca i Dada ja sam isto u tom kosu... opce neznam koju velicinu grudnjaka za dojenje da trazim  širina mi je nešto između 80 i 90 a košarica samo nebo zna koja bi to veličina bila 

16.12.2014 <3 Lena <3

• brex
    12. Studeni 2014. 16:11

drage cure, evo pročitala sam sve što ste napisale i opet imam pitanja 
    jel ta becutan krema koju su beke cure spominjale da se s njom mažu baš neka posebna za bradavice,ili?
    meni je sestra preporučila purelan kremu i mislila sam nju kupiti..znači nema ništa loše u tome da i prije poroda i dojenja mažem bradavice s kremicama? baš su mi čudne - nekad jako svrbe, nekad bole, čine mi se da su i na mjestima svjetlije, na mjestima tamnije, nekad kao i da se "ljušte"  uglavnom, ludnica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.