Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 12:41

Meni se stvaraju mrvice na bradavicama, ali mi je znalo i iscuriti mlijeko... a bradavice znaju svrbjeti, ako što sam imala valunge od vrućine u grudima i pekle su me...

cloudy
    28. Studeni 2014. 21:51

Mene kad svrbe ja ih nakon tuširanja namažem kremom i izmasiram sise i onda istisnem šta se nakupilo unutra.... osjećaj olakšanja mi je neopisiv... :) a kad me svrbi ko da su mi mravi unutra uffff

cloudy
    29. Studeni 2014. 11:19

ja pitala doktora prošli put na pregledu i on mi je rekao da nema to veze... da si mogu tak olakšat... i da se neće ni kolostrum ni mlijeko potrošit... kao da se ne može ništa desit... a jedino ak si otvorena il tako nešto da onda nije preporučljivo jer može potaknut trudove... al da ak je sve ok da nema problema... ja eto već par tjedana se igram s njima i ništa mi nije... baš jučer bila na pregledu... zatvorena...

MalaMuca
    29. Studeni 2014. 12:22

Cure, vas ne bole sise dok ste vani na hladnome? Ja sam danas išla na plac, dobro sam se obukla, grudnjak, majica, vesta, kaput, al kak je bilo hladno meni hladnoća došla do sisa i onda ona glupa bol, ko dok se igraš na snijegu bez rukavica pa ti ruke počnu trnuti, e tak je mene boljelo i to sam skužila svaki put dok je hladnije malo, mene boli za popizdit.

cloudy
    29. Studeni 2014. 12:55

da ti pravo kažem, nisam zamjetila... al nisam ni bila po vani nešto pretjerano dok je sad jako hladno... jučer sam bila pjehe u gradu i u srijedu isto, al popodne oko 3 a tad je već malo "zatoplilo"... ja zadnjih dana izbjegavam grudnjake ak baš ne moram jer me žuljaju, i smetaju mi i nekak mi je lakše bez njega...

ninika11
    29. Studeni 2014. 14:13

Aha ma pitam jer sam cula da nije preporucljivo al ak je doktor tako rekao onda ok.  MalaMuca nisam ni ja primjetila

cloudy
    29. Studeni 2014. 14:27

ma to sam i ja bila čula da nije preporučljivo (mislim da sam na rodinoj stranici to pročitala) al to kao više zbog mogućih ranica, ovog,onog... čak mi je dr rekao i da će me ako budem masirala/igrala se s njima možda kasnije manje bolit kad bebačica krene cicat jer će mi se već naviknut bradavice :) kažem, ja nemam nikakvih smetnji, samo osjećam olakšanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.