Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Studeni 2014. 18:27

Becutan ti je kremica kojom možeš i bebi mazati guzu :)a dobra je i kod raznih osipa i tako....a bradavice možeš i s melemom mazat :)

Nalah
    12. Studeni 2014. 21:29

Probaj Becutan dječju vitamnsku mast ili Weleda Calendula (BIPA)

• brex
    16. Studeni 2014. 16:19

puno vam hvala 

Igorovabebica
    16. Studeni 2014. 17:00

Isto tako, jako je dobra Pavlovićeva mast, dođe oko 40 kuna, ali spas je za dječju guzu. 

Igorovabebica
    16. Studeni 2014. 17:04

A što se tiče sisa... sada imam punu četvorku i tako sam si sretna zbog toga, ali se nadam da mi neće biti velike kada mi naiđe mlijeko, jer sam visoka i vitka i ne odgovaraju mi velike sise. Srednja veličina je najbolja za mene.  Je li koja od vas možda razmišljala da kupi Jekoderm kremu za bradavice? Kažu da je odlična pa sam si ju mislila kupiti...

• brex
    16. Studeni 2014. 19:26

ja sam na kraju kupila purelan-to mi je sestra preporučila,a i nisam odmah vidjela odgovore od cura..još na par foruma sam pročitala da su cure imale dobra iskustva s njom..samo eto dođe 70,80kn..da sam prije vidjela komentare sigurno bih radije probala s nečim jeftinijim
    Pavlovićevu mast sam baš kupila za bebicu kad sam napokon otišla u nabavku stvari pa eto i ona mi je pri ruci 

Nixie
    16. Studeni 2014. 22:09

ja sam uzela bio bazu. otkad sam otkrila bio baza mama losion za tijelo, počela sam mahnito isprobavati sve njihove proizvode. moje su skroz čudne isto, suhe, svrbe, ljušte se i tak to. Isto sam prvo s becutanom mazala i sad sam ovu isprobala. Stvarno mi je super, a nije skupa.

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 19:54

Kupila sam danas Jekoderm kren+mu za 16 kuna. Naišla na Trešnjevačkom (tamo sam blizu) u apoteku i šokirala se da je tako jeftina. I Bivacyn sprej za ranu od epiziotomije (ako mi je budu radili). Ako ne, opet ga imam i može mi koristiti za njegu dječjeg pupka. 

Nixie
    26. Studeni 2014. 20:11

Žene, ne sjećam se jel već bilo govora o tome pa da pitam.
    Neki dan sam se probudila s mokrim flekama na potkošulji u kojoj spavam na području lijeve bradavice, jel. Znam da slinim u snu, al di bi se baš tu zaslinila jel. I kad se to osušilo, imalo je onako bjelkasti rub i materijal je bio krut na tom području. Što bi to moglo biti? Nije li malo rano za bilo kakve oblike tekućine iz bradavica?!

cloudy
    26. Studeni 2014. 20:14

Koji si tjedan?vjerojatno kolostrum....meni isto ima dana kad curka van,a bome ima i dana kad me sise svrbe pa ako ih izmasiram poslije tuširanja isto krene izlazit i to dosta...pa mi se onda svrab smiri

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.