Grudi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    26. Studeni 2014. 20:15

Danas 27 ravno. A to je bilo još u subotu :-/

cloudy
    26. Studeni 2014. 20:19

Meni se krenulo još oko 16 tjedna stvarat pomalo...al bilo je malo i dosta u čvrstom stanju...kad se dragi znao igrat s njima znalo je izać pomalo..kao kad prištić istisneš...a onda nakon 25 tjedna tu negdje se krenulo više pojavljivat.... a sad u zadnje vrijeme mi izlazi dosta tekuće....vjerojatno sinju pritisla dok si spavala pa ti je kolostrum krenuo van

Nixie
    26. Studeni 2014. 20:23

Ajde dobro onda. Meni se činilo nekako rano za to pa sam sad već svašta pomišljala :-D
    Hvala ti draga 

cloudy
    26. Studeni 2014. 20:26

Ma nemaš frke...i meni je bila panika kad sam skužila da ima nešto u njima...ja si sad par puta tjedno poslije tuširanja lijepo izmasiram sise i izađe dosta kolostruma van na taj način pa mi je po noći mir...tipa masažica i sličan postupak kao za izdajanje...

Nixie
    26. Studeni 2014. 20:36

Onda ću i ja to tako uskoro početi. Čim se ponovi ovo. Bolje nego da se budim mokra 

cloudy
    26. Studeni 2014. 21:00

Pa da...ne znam jel imaš osjećaj težine u njima...meni zna nekad biti tako,a i bradavice me svrbe nekad za poludit pa ovo dođe kao pravo olakšanje :)

Nalah
    27. Studeni 2014. 10:20

Meni ništa ne curi,tu i tamo mrvica na bradavicama,nadam se da to ne znači da kasnije neću imati mlijeka

cloudy
    27. Studeni 2014. 10:36

mislim da ti to nema veze.... jesi probala s masažom pa onda vidjet jel ti izlazi mlijeko/kolostrum/što već....? i meni je najčešće samo tak neka mrvica dok se ne istuširam i dok ih ne izmasiram (dok kremice trackam po sebi) pa onda krene curenje...

Nalah
    27. Studeni 2014. 10:39

Jesam,ali ništa,velim one su možda narasle za broj,skroz su mekane,u pms-u su mi znale biti tvrđe,bolne i napete,a sada ništa

cloudy
    27. Studeni 2014. 10:50

moje su isto za broj jedan narasle... i isto su mi većinu vremena mekane... znaju se ponekad stvrdnut, al mi znaju biti teške za poludit po nekoliko puta tjedno... ali ja kolko znam nema ti veze to kad se krene stvarat s količinom mlijeka na kraju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.