Pomažu li te sab simplex kapi i kad je beba starija, sa 4-5 miseci? Jel ko daje?
Kupila sam Colocynthis 15X granule protiv grceva svojoj bebi staroj 2 tjedna pa me zanima jel ih tko koristio i kako ste ih dozirali? Na internetu pise 3x3 granule za dojencad, a na kutiji da djeca mladja od 12 god uzimaju pola te doze.
Bok, zanima me dali netko zna, jel moguce da od ljesnjaka kad ja jedem beba dobije grceve? Nekako sve povezujem s tim, ali nisam nigdje vidjela da oni mogu utjecati 😳😞
Pozdrav :) nova sam tu.. Da li je moguce da su bebi od mjesec i 5 dana bolovi od grceva jos gori od uzimanja sab simplex kapi? Jos se vise grcio i crvenio i imao vjetrove i to poslije svakoog podoja dok sam mu ih davala :-/
Moguće je, meni se mali previjao od bolova od Sab Simplex-a. Sab Simplex razgrađuje mjehuriće u crijevima na manje mjehuriće, zato i boli, a kada nam je pedijatar propisao BioGaia kapi, maleni se preporodio. Mi se nismo dugo mučili s grčevima, imao je samo dva mjeseca i nestali k'o vjetrom odneseni.
Tako je Bumbo, taj Sab Simplex daju, ali on samo razgrađuje na manje mjehuriće, dok BioGaia razgrađuje potpuno. Sretno i da se bebica što manje muči s grčevima!
Igorovabebica puno hvala! nadam se i ja sa ce grcici sto prije proci!
💗
Bumbo0809-držimo fige da grčići što prije odu! Znam da nije lako gledati bebicu kako se pati, ali sve će to proći i bebici će samo osmijeh biti na licu!
Sortiraj odgovore
Najstariji