Kako ublažiti grčiće kod beba?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MalaMuca

Broj poruka: 851

Prijavi adminu

Tina0208

MalaMuca

Jel moguće da D3 kapi uzrokuju grčeve? 
    Moja Duna nikad, ali nikad ne plače i nije imala grčeve, ali evo od kad joj dajemo kapi (počeli smo malo kasnije) ona plače.
    moguce je..

Kaj onda mogu po tom slučaju? da tražim neke zamjenske kapi ili kaj?

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

Ja se isto pitam za Heferol,odgovor je uvijek-može i ne mora biti,a moram ga piti 2 mjeseca

Igorovabebica

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

MAMAPRVIPUT- Mihael je baš danas 2 mjeseca od kada je s nama, ali grčeva nema. Srce mi se paralo kada se plakao, najstrašniji su bili u 6. tjednu, ali ta Biogaja nas je izvukla...  Želim vam svima da što brže grčići postanu prošlost i da vam bebice ništa ne boli. 

ica3

Broj poruka: 82

Prijavi adminu

Ima li koja mama da je kupila d3 kapi u slobodnoj prodaji,a da Vam bebice nisu od njih imale problema..imam bebu staru 3mj.i svaki put kad dam kapi beba place..dam joj sa svojim mlijekom,izmedju podoja,ali ni to ne pomaze..zar je stvarno moguce da te 3-4 kapi mogu izazvati tolik problem?kad nedam kapi sve je ok..beba inace jako malo place,ali nakon kapi to je jako urlanje..zadnji put kad sam dala smirila se tek kad sam njen goli trbuh stavila na svoj goli..i otad nisam vise dala..svjesna sam da moram,ali kako??

Ica

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

MalaMuca

Tina0208

MalaMuca

Jel moguće da D3 kapi uzrokuju grčeve? 
    Moja Duna nikad, ali nikad ne plače i nije imala grčeve, ali evo od kad joj dajemo kapi (počeli smo malo kasnije) ona plače.
    moguce je..

Kaj onda mogu po tom slučaju? da tražim neke zamjenske kapi ili kaj?

ja mislim da bi najbolje bilo da pitas pedijatra...nemam pojma dal postoje kakve zamjenske,a cula jesam da je moguce da imaju bebe grceve od njih.. 
    jesi probala par dana joj ne dati?? sve je normalno ako joj ne dajes??

Laura 21.08.2014 :-*

kleaiva

Broj poruka: 1527

Prijavi adminu

ica

Ima li koja mama da je kupila d3 kapi u slobodnoj prodaji,a da Vam bebice nisu od njih imale problema..imam bebu staru 3mj.i svaki put kad dam kapi beba place..dam joj sa svojim mlijekom,izmedju podoja,ali ni to ne pomaze..zar je stvarno moguce da te 3-4 kapi mogu izazvati tolik problem?kad nedam kapi sve je ok..beba inace jako malo place,ali nakon kapi to je jako urlanje..zadnji put kad sam dala smirila se tek kad sam njen goli trbuh stavila na svoj goli..i otad nisam vise dala..svjesna sam da moram,ali kako??

Postoje oleovit d3 austrijske oko 70 kn kostaju. Isprobala frendica i super su.
    I neki dan sam vidjela reklamu za neke nove d3 s probiotikom u kombinaciji pa bi trebalo isprobati.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Belle2

Broj poruka: 203

Prijavi adminu

Na koji nacin ste  koristile sab simplex? Nakon koliko dana se moze vidjeti ucinak ako uopce budu djelovale?
    Hvala

MalaMuca

Broj poruka: 851

Prijavi adminu

ica

e tak je točno ista stvar kod nas. 
    Budem kupila te oleovit kapi, navodno da su one bolje

Belle2

Broj poruka: 203

Prijavi adminu

Belle

Na koji nacin ste  koristile sab simplex? Nakon koliko dana se moze vidjeti ucinak ako uopce budu djelovale?
    Hvala

Jel netko mozda ima komentar?

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Belle

Belle

Hvala
    Jel netko mozda ima komentar?

Mi smo ih koristili. Davala sam 3x dnevno po 15 kapi. Cini mi se da jesu djelovale, ali nisu eliminirale grceve. Moj sin je imao bas jako izražene dojenacke kolike i probali smo osim njih i sa Espumisan kapima. Na kraju sam od svega odustala i sacekala da prođe. Tako je i bilo, prošli su kad je imao nekih 2,5 mjeseca.
    Svakako probaj davati kako je propisano, imas u uputstvima.  Mislim da sve te kapi imaju pravo djelovanje nakon tjedan do deset dana davanja.

Krešimir 19.08.2014. <3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.