Ima li koja mama da je kupila d3 kapi u slobodnoj prodaji,a da Vam bebice nisu od njih imale problema..imam bebu staru 3mj.i svaki put kad dam kapi beba place..dam joj sa svojim mlijekom,izmedju podoja,ali ni to ne pomaze..zar je stvarno moguce da te 3-4 kapi mogu izazvati tolik problem?kad nedam kapi sve je ok..beba inace jako malo place,ali nakon kapi to je jako urlanje..zadnji put kad sam dala smirila se tek kad sam njen goli trbuh stavila na svoj goli..i otad nisam vise dala..svjesna sam da moram,ali kako??
Ica
Jel moguće da D3 kapi uzrokuju grčeve?
Moja Duna nikad, ali nikad ne plače i nije imala grčeve, ali evo od kad joj dajemo kapi (počeli smo malo kasnije) ona plače.moguce je..
Kaj onda mogu po tom slučaju? da tražim neke zamjenske kapi ili kaj?
ja mislim da bi najbolje bilo da pitas pedijatra...nemam pojma dal postoje kakve zamjenske,a cula jesam da je moguce da imaju bebe grceve od njih..
jesi probala par dana joj ne dati?? sve je normalno ako joj ne dajes??
Laura 21.08.2014 :-*
Ima li koja mama da je kupila d3 kapi u slobodnoj prodaji,a da Vam bebice nisu od njih imale problema..imam bebu staru 3mj.i svaki put kad dam kapi beba place..dam joj sa svojim mlijekom,izmedju podoja,ali ni to ne pomaze..zar je stvarno moguce da te 3-4 kapi mogu izazvati tolik problem?kad nedam kapi sve je ok..beba inace jako malo place,ali nakon kapi to je jako urlanje..zadnji put kad sam dala smirila se tek kad sam njen goli trbuh stavila na svoj goli..i otad nisam vise dala..svjesna sam da moram,ali kako??
Postoje oleovit d3 austrijske oko 70 kn kostaju. Isprobala frendica i super su.
I neki dan sam vidjela reklamu za neke nove d3 s probiotikom u kombinaciji pa bi trebalo isprobati.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
e tak je točno ista stvar kod nas.
Budem kupila te oleovit kapi, navodno da su one bolje
Na koji nacin ste koristile sab simplex? Nakon koliko dana se moze vidjeti ucinak ako uopce budu djelovale?
HvalaJel netko mozda ima komentar?
Mi smo ih koristili. Davala sam 3x dnevno po 15 kapi. Cini mi se da jesu djelovale, ali nisu eliminirale grceve. Moj sin je imao bas jako izražene dojenacke kolike i probali smo osim njih i sa Espumisan kapima. Na kraju sam od svega odustala i sacekala da prođe. Tako je i bilo, prošli su kad je imao nekih 2,5 mjeseca.
Svakako probaj davati kako je propisano, imas u uputstvima. Mislim da sve te kapi imaju pravo djelovanje nakon tjedan do deset dana davanja.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji