Uf, kod nas je bilo strašno s grčevima, toliko se plakao da sam se bojala da će dobiti kilu... već dva tjedna od grčeva ni traga ni glasa, spasile su nas ove Biogaja kapi, mali se tako lijepo pokaka, a pušta vjetrove k'o veliki... puno je bolje nego sa Sab Simplexom, to nam je samo pogoršalo reakciju...
Uf, kod nas je bilo strašno s grčevima, toliko se plakao da sam se bojala da će dobiti kilu… već dva tjedna od grčeva ni traga ni glasa, spasile su nas ove Biogaja kapi, mali se tako lijepo pokaka, a pušta vjetrove k'o veliki… puno je bolje nego sa Sab Simplexom, to nam je samo pogoršalo reakciju…
koliko je stara bebica ?mi imamo 2 i pol mj i jos uvijek su tu
mi smo u soku sinoc nas zaobisli grcevi beba zaspala u 22 i eno ga jos uvijekspava samo se probudi za papanje
vidjet cemo veceras kako ce bit nadam se da nece opet pocet grcevi
Tako sam ja bila u soku 4 dana za redom...i dalje sam u soku jer uopce nema vise grceva, prdi kao od sale, jedino ga zna kakanje malo muciti ali to obicno kratko traje. Mislim da nam se potrefio skok u razvoju s tim problemcicima s probavom pa sam zamijenila za grceve. Sad jede i spava super po danu, a navecer je i dalje od 7- 11 budan, ali spreman za druzenje, bez plakanja.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Tako sam ja bila u soku 4 dana za redom…i dalje sam u soku jer uopce nema vise grceva, prdi kao od sale, jedino ga zna kakanje malo muciti ali to obicno kratko traje. Mislim da nam se potrefio skok u razvoju s tim problemcicima s probavom pa sam zamijenila za grceve. Sad jede i spava super po danu, a navecer je i dalje od 7- 11 budan, ali spreman za druzenje, bez plakanja.
mi smo bili mirni 2 dana al opet je pocelo ja sam sigurna da su grcevi jer skuplja nogice crveni se place nista ga nemoze smirit jos se borimo ....
drago mi je zbog vas
Tako sam ja bila u soku 4 dana za redom…i dalje sam u soku jer uopce nema vise grceva, prdi kao od sale, jedino ga zna kakanje malo muciti ali to obicno kratko traje. Mislim da nam se potrefio skok u razvoju s tim problemcicima s probavom pa sam zamijenila za grceve. Sad jede i spava super po danu, a navecer je i dalje od 7- 11 budan, ali spreman za druzenje, bez plakanja.mi smo bili mirni 2 dana al opet je pocelo ja sam sigurna da su grcevi jer skuplja nogice crveni se place nista ga nemoze smirit jos se borimo ….
drago mi je zbog vas
Drzim fige da cim prije produ!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji