Kako ublažiti grčiće kod beba?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle2
    29. Siječanj 2015. 15:49

Evo samo da dodam...mi smo culi za mast babynos, postoje I kapi ali navodno da mast puno bolje djeluje jer se umasira bebi po trbuscicu...

www.mojaljekarna.hr/grcevi-dojencadi/1094-babynos-mast-protiv-grceva.html#.VMpIRLK9KK0

Mozda nekome pomogne...

Igorovabebica
    01. Veljača 2015. 12:57

Uf, kod nas je bilo strašno s grčevima, toliko se plakao da sam se bojala da će dobiti kilu... već dva tjedna od grčeva ni traga ni glasa, spasile su nas ove Biogaja kapi, mali se tako lijepo pokaka, a pušta vjetrove k'o veliki... puno je bolje nego sa Sab Simplexom, to nam je samo pogoršalo reakciju...

MAMA X2
    01. Veljača 2015. 15:20

isto mu dajemo biogaju al svaku vecer dodu jedino je sat dva dana bio mir nakon mj dana konstantno svaku vecer grcevi

MalaMuca
    02. Veljača 2015. 00:18

Jel moguće da D3 kapi uzrokuju grčeve? 
    Moja Duna nikad, ali nikad ne plače i nije imala grčeve, ali evo od kad joj dajemo kapi (počeli smo malo kasnije) ona plače.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.