Kako ublažiti grčiće kod beba?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Belle2

Broj poruka: 203

Prijavi adminu

Evo samo da dodam...mi smo culi za mast babynos, postoje I kapi ali navodno da mast puno bolje djeluje jer se umasira bebi po trbuscicu...www.mojaljekarna.hr/grcevi-dojencadi/1094-babynos-mast-protiv-grceva.html#.VMpIRLK9KK0Mozda nekome pomogne...

Igorovabebica

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

Uf, kod nas je bilo strašno s grčevima, toliko se plakao da sam se bojala da će dobiti kilu... već dva tjedna od grčeva ni traga ni glasa, spasile su nas ove Biogaja kapi, mali se tako lijepo pokaka, a pušta vjetrove k'o veliki... puno je bolje nego sa Sab Simplexom, to nam je samo pogoršalo reakciju...

MAMA X2

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

Igorovabebica

Uf, kod nas je bilo strašno s grčevima, toliko se plakao da sam se bojala da će dobiti kilu… već dva tjedna od grčeva ni traga ni glasa, spasile su nas ove Biogaja kapi, mali se tako lijepo pokaka, a pušta vjetrove k'o veliki… puno je bolje nego sa Sab Simplexom, to nam je samo pogoršalo reakciju…

koliko je stara bebica ?mi imamo 2 i pol mj i jos uvijek su tu

MAMA X2

Prijavi adminu

isto mu dajemo biogaju al svaku vecer dodu jedino je sat dva dana bio mir nakon mj dana konstantno svaku vecer grcevi

MalaMuca

Broj poruka: 851

Prijavi adminu

Jel moguće da D3 kapi uzrokuju grčeve? 
    Moja Duna nikad, ali nikad ne plače i nije imala grčeve, ali evo od kad joj dajemo kapi (počeli smo malo kasnije) ona plače.

kleaiva

Broj poruka: 1527

Prijavi adminu

MAMA PRVI PUT

mi smo u soku sinoc nas zaobisli grcevi beba zaspala u 22 i eno ga jos uvijekspava samo se probudi za papanje
    vidjet cemo veceras kako ce bit nadam se da nece opet pocet grcevi

Tako sam ja bila u soku 4 dana za redom...i dalje sam u soku jer uopce nema vise grceva, prdi kao od sale, jedino ga zna kakanje malo muciti ali to obicno kratko traje. Mislim da nam se potrefio skok u razvoju s tim problemcicima s probavom pa sam zamijenila za grceve. Sad jede i spava super po danu, a navecer je i dalje od 7- 11 budan, ali spreman za druzenje, bez plakanja.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva

Prijavi adminu

MalaMuca

Moja Duna nikad, ali nikad ne plače i nije imala grčeve, ali evo od kad joj dajemo kapi (počeli smo malo kasnije) ona plače.

Mojoj curki su kapi pogorsale grceve, a sad Jakovu ne smetaju uopce.

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

MalaMuca

moguce je..

Laura 21.08.2014 :-*

MAMA X2

Prijavi adminu

kleaiva

Tako sam ja bila u soku 4 dana za redom…i dalje sam u soku jer uopce nema vise grceva, prdi kao od sale, jedino ga zna kakanje malo muciti ali to obicno kratko traje. Mislim da nam se potrefio skok u razvoju s tim problemcicima s probavom pa sam zamijenila za grceve. Sad jede i spava super po danu, a navecer je i dalje od 7- 11 budan, ali spreman za druzenje, bez plakanja.

mi smo bili mirni 2 dana al opet je pocelo ja sam sigurna da su grcevi jer skuplja nogice crveni se place nista ga nemoze smirit jos se borimo ....
    drago mi je zbog vas

kleaiva

Prijavi adminu

MAMA PRVI PUT

kleaiva

Tako sam ja bila u soku 4 dana za redom…i dalje sam u soku jer uopce nema vise grceva, prdi kao od sale, jedino ga zna kakanje malo muciti ali to obicno kratko traje. Mislim da nam se potrefio skok u razvoju s tim problemcicima s probavom pa sam zamijenila za grceve. Sad jede i spava super po danu, a navecer je i dalje od 7- 11 budan, ali spreman za druzenje, bez plakanja.
    mi smo bili mirni 2 dana al opet je pocelo ja sam sigurna da su grcevi jer skuplja nogice crveni se place nista ga nemoze smirit jos se borimo ….
    drago mi je zbog vas

Drzim fige da cim prije produ!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.