Kako ublažiti grčiće kod beba?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    23. Siječanj 2015. 17:05

joooooj i ti grcevi ima li im kraja ????imam osjecaj da nikada nece proci i da je sve gore i  gore

MAMA X2
    23. Siječanj 2015. 17:05

imamo dva mjeseca i zadnja dva tjedna svaku vecer grcevi ,,,,nebi li se trebali smanjivati polako...

MAMA X2
    24. Siječanj 2015. 09:59

slavit cu taj dan kad prestanu grcevi

kleaiva
    24. Siječanj 2015. 22:38

Sinoc urnebes a veceras srecom mir i tisina, idem spavati dok jje takva situacija

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MAMA X2
    25. Siječanj 2015. 12:42

javise neznam sto da mislim jesu grcevi ili kaj...on je meni bio budn od 4 popodne do 1 ujutro..,,,nervozan cendrav ni nosenje nista ne pomaze san mu nece na oci
    stenjanje napinjanje plac......zaspao u 1 do 2 i poceo se razgledavati i smijati????svi smo vec na izmaku snaga
    da od umora nije zaspao nije mi jasno...

MAMA X2
    27. Siječanj 2015. 10:30

mi smo u soku sinoc nas zaobisli grcevi beba zaspala u 22 i eno ga jos uvijekspava samo se probudi za papanje
    vidjet cemo veceras kako ce bit nadam se da nece opet pocet grcevi

koala123
    28. Siječanj 2015. 08:46

Bas sam se neki dan poveselila da su prestali ti grcevi i stenjanje i evo sinoc opet koma. Spavala od pol 9 do 10 i onda do 3 ujutro mucenje:/ prdi pa place pa se izvija. Ne kuzim. U petom je mjesecu. Pa do kad vise..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.