Kako ublažiti grčiće kod beba?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MAMA X2

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

joooooj i ti grcevi ima li im kraja ????imam osjecaj da nikada nece proci i da je sve gore i  gore

MAMA X2

Prijavi adminu

imamo dva mjeseca i zadnja dva tjedna svaku vecer grcevi ,,,,nebi li se trebali smanjivati polako...

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

MAMA PRVI PUT

imamo dva mjeseca i zadnja dva tjedna svaku vecer grcevi ,,,,nebi li se trebali smanjivati polako…

Grčevi imaju svoj vrhunac oko 6. tjedna života bebe, nakon toga krene postupno smanjivanje. Naravno, kako nisu sve bebe iste, tako ni to ne mora biti pravilo, moze biti prije ili kasnije... Ja sam primjetila da je mome bilo tako. Proći ce, samo budi strpljiva.

Krešimir 19.08.2014. <3

MAMA X2

Prijavi adminu

slavit cu taj dan kad prestanu grcevi

kleaiva

Broj poruka: 1527

Prijavi adminu

MAMA PRVI PUT

slavit cu taj dan kad prestanu grcevi

Mi smo bili nocas do 2 budni s vristanjem. Možemo zajedno slaviti 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MAMA X2

Prijavi adminu

kleaiva

Mi smo bili nocas do 2 budni s vristanjem. Možemo zajedno slaviti 

a joj i mi svaku vecer od 18-00 nema sanse da zaspi a onda oko 9 pocnu grcevi.....i kupamo ga oko19  i papa i reko zaspat al nista do 12 i tako svaku vecer

kleaiva

Broj poruka: 1527

Prijavi adminu

Sinoc urnebes a veceras srecom mir i tisina, idem spavati dok jje takva situacija

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MAMA X2

Prijavi adminu

javise neznam sto da mislim jesu grcevi ili kaj...on je meni bio budn od 4 popodne do 1 ujutro..,,,nervozan cendrav ni nosenje nista ne pomaze san mu nece na oci
    stenjanje napinjanje plac......zaspao u 1 do 2 i poceo se razgledavati i smijati????svi smo vec na izmaku snaga
    da od umora nije zaspao nije mi jasno...

MAMA X2

Prijavi adminu

mi smo u soku sinoc nas zaobisli grcevi beba zaspala u 22 i eno ga jos uvijekspava samo se probudi za papanje
    vidjet cemo veceras kako ce bit nadam se da nece opet pocet grcevi

koala123

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Bas sam se neki dan poveselila da su prestali ti grcevi i stenjanje i evo sinoc opet koma. Spavala od pol 9 do 10 i onda do 3 ujutro mucenje:/ prdi pa place pa se izvija. Ne kuzim. U petom je mjesecu. Pa do kad vise..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.