Kako ublažiti grčiće kod beba?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    21. Siječanj 2015. 11:25

Hvala ti draga :) kako Krešo? Dragi je sinoć dežurao jer je mene umor savladao...pa ju je tako imao na sebi,nosao,nunao...smirila se na kraju al uz moju sisu.... jesi te kapi koristila skupa ili?jer ako bude frkovito i noćas dragi ujutro ide u ljekarnu po njih... znači smanje na pol sata...ajd i to mi je prihvatljivo jer ovo noćas mi je srce paralo...ona se muči a mi joj ne možemo pomoći...katastrofa

cloudy
    21. Siječanj 2015. 11:47

Na početku kad krene ne može ništa...tek nakon neka dva tri sata plača kad se malo smiri primi cicu..do tad se samo grči...a sinoć je krenulo taman nakih 10ak min nakon jela...

MarijaŠ
    21. Siječanj 2015. 11:50

Ne skupa... Prvo smo koristili sab simplex, a onda na preporuku pedijatrice i poznanice prešli na Espumisan...

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    21. Siječanj 2015. 12:07

Znači ze espumisan bi mogle biti bolje?

cloudy
    21. Siječanj 2015. 13:12

A ja u nedjelju jela kobase domaće...ne znam ni sama zašto...i sad ne znam jel ju to zbog toga tolko muči...

MarijaŠ
    21. Siječanj 2015. 15:32

Grcevi dođu nevezano za hranu koju si jela. Problema s probavom moze imati zbog začinjene hrane, ali ona nije uzrok grcevima... 
    Ja sam Espumisan koristila mjesec dana s mojim bebacem, vec su mu i prolazili grcevi, ali cini mi se da su mu bili ok. Meni je bilo puno dati mu kako piše u uputama-prije ili poslije svakog podoja 25 kapi, pa sam mua davala 3x dnevno po 25 kapi. Kasnije sam to smanjila na jednom dnevno po 15 kapi, da bih kasnije skroz izbacila....

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.