Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    28. Listopad 2019. 10:05

Sretno u srijedu Stelle123. Jel ideš na profil ili običan pregled?
    Ja evo upravo tamanim komad vege pizze sa pirovim brašnom i narančadu.. Konačno sam se udostojila ić izvadit krv za štitnjaču i sad kad pojedem idem ponovit nalaz za torch.. I ja sam gladnija nego prije.. Trudim se pridržavat onog manje obroka više puta na dan.. Ja nekad jedem i više od 6 puta jer sam stalno gladna otkad sam u ovim 30im tjednima.. Koma! 

Nasty
    28. Listopad 2019. 10:06

Ajme da, ti si rekla da ne ideš više na profile.. Kako ti je to uspjelo? 

• Stelle123
    28. Listopad 2019. 13:19

Idem na obican pregled doduse ovaj put radimo zadnji detaljni uzv. Ginekolog mi je procijenio da za sada nije potrebno, jer ni on ne voli da puno cackaju obzirom na otpusno pismo i obzirom na preglede koje on radi. Sad ocekujem da bi me mogao ponovo poslati na kontrolu profila. A i ja stalno nesto gricnem zato ga i ne mogu vise preko dana spustit ispod 5. Al zato kilaza je na istome od zadnjeg pregleda sto je dobro jer tako treba ostati. 

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    28. Listopad 2019. 13:51

Sta se mora spustit ispod 5 preko dana? Ja jedem stalno svaka 2sata j ne moze mi se nikako spustit ni da hocu...jbga..

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    28. Listopad 2019. 14:36

Super Stelle za kilažu, dobar ti je taj tvoj ginić.. Mene moj šalje svugdje, osječam se kao radio Mileva🙃
    Točkice ne moraš preko dana spustit ispod 5. Meni je dr. u bolnici rekla da bi bilo idealno da nakon jela ne ide preko 6,4, a na tašte preko 5,1. Premda i ako ode malo iznad nije takva katastrofa. Važno je da ne skače sad tamo do 8.. Meni je na tašte u bolnici svaki put viši od 5,1 pa mi nisu dramili ništa. 

• Stelle123
    28. Listopad 2019. 15:16

Ma ne mora, ali na profilima se spusti. Sad kad se gleda taj prosjek vrijednosti vise od 5 ga dosta ruse. Zapravo uopce ne znam kako je meni onda bilo 4.5 prosječno. Pokusavam raditi pauze od 3 sata, al to me bas ne ide. Sad me kikiriki proganja stalno mislim na njega.

• Stelle123
    28. Listopad 2019. 15:17

Sto se tice ginekologa, izabrala sam ga jer sam mu odlucila vjerovati. A stvarno ne mislim da u bolnici ko zna sta rade osim sto napravis neke pretrage u jednom danu koje ovako moras platit.

28. Listopad 2019. 15:42

Ne mora secer biti tokom dana ispod 5, samo bi bilo dobro da je ujutro. Kod zdravih ljudi se tolerira da iza rucka ide i do 7.8 jer se spusti... kod gestacijskog postoji mogucnost da se ne spusti pa se zato preporuca do max 6.4, po nekim doktorima i 7.0.

Grizli
    29. Listopad 2019. 07:01

Jutro slatke curke... Citala sinoc jednu zanimljivu info vezano za taj prosjecni secer Hba1c ili kako vec. Uglavnom pise da je on kod trudnica manji od stvarnog rezultata obicno za 0.5% zbog povećanog volumena krvi zbog cega je broj stanica tog hemoglobina smanjem u ukupnoj količini krvi. U pravilu njega ne bi trebali koristiti za dijagnosticiranje gestacijskog nego samo za okvirno praćenje. Tako da mozda zato je tebi Stella taj prosjecni ispao tako nizak, a gin sigurno racuna s time da je ta vrijednost u stvarnosti visa od tih 4.5.

Točkica37
    29. Listopad 2019. 07:27

Ja cu danas konacno na VV na edukaciju i po epruvete. Klinci idu sa mnom jer je štrajk grrrr.valjda cu nac parking i da nece dugo trajati.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.