Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    26. Listopad 2019. 09:43

Uf Stella ovo dobro zvuci al meni med tako dize secer da je to strasno. Imam bas domaci original ne onaj iz marketa tako da sam sigurna da je dobar, al meni nakon njega nikako ne pada secer. 
    Kako vi stojite sa medom? Ja di god on ide u recept stavim agavin sirup za zamjenu

26. Listopad 2019. 10:33

Grizli med dize secer i vise od cistog secera. Srecom pa ga ne volim. Ja radije koristim javorov sirup.

• AnnA
    26. Listopad 2019. 10:58

Bas cu onda pokusati jedan dan napraviti pizzu sa pirovim brasnom.
    A sto se tice muffina. Ja sam jos prije znala raditi od zobenih jaja chie gorkog kakaa i nekad whey proteina s okusom cokolade. To onako neke odokativne mjere

Nasty
    26. Listopad 2019. 11:28

To cure pa ja ću naučit kuhat ovdje i pravit kolače😃💪👍
    I meni med diže šećer, javorov i agavin sirup također diže ali manje.. Stevia ne diže ništa. 

• Stelle123
    26. Listopad 2019. 12:21

Med dize, ali cimet snizava. Bas se dosta osjeca cimet+neces pojest svih 12 odmah:) Ali ja sam stavila svejedno javorov sirup, a ne med. Da ti pravo kazem nisam mjerila iza jednog pojedenog jer sam isla malo uzivati na suncu.

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    26. Listopad 2019. 14:08

GF RECEPT : ZDRAVA 'SIRNICA' S CORNFLAKESOM . A ovo sutra. Sastojci: - 100g corn flakesa -500g posnog sira - 200g jogurta -1 cijelo jaje - 2 bjelanjka Priprema: Jaja i bjelanjke izmiksaj te dodaj sir i jogurt. Sve izmjesaj i dodaj cornflakes. Rasporedi u vatrostalnu posudu i peci na  200 cca 45 min.

Nasty
    26. Listopad 2019. 16:42

Stelle123👍👍

• AnnA
    26. Listopad 2019. 17:28

Stelle ja sam to prije radila i meni je super. Nazalost sada bi mi cornflakes dignuo secer.
    Nego, kupila sam jucer u intersparu tjesteninu barilla sa slanutkovim brasno (100%slanutak ne samo dio). Nije bas jeftina, sada na akciji 20 kn za 250 grama. Ali meni je tih 250 g za minimum tri puta pa nije strasno. Danas skuhala i uopce nije lose. Nadodala meso i tanjur salate i super. Pa ako nekome treba ideja. Vidjet cemo sta secer kaze

Grizli
    26. Listopad 2019. 18:03

Anna meni je slanutak opcenito super. Ja ga koristim u jelima di ide krumpir tipo grah, variva, pire. Recimo ne dize mi secer uopće.
    Meni cornflakes isto dize secer 😏 mislim kako god to je ipak kukuruz u sastavu koji je podizac. Ko i palenta. 😔

• Stelle123
    26. Listopad 2019. 20:28

Eto opet mi je visok 6.7.-a pojela jedan muffin i pola sipka. Nista cekam jos uru pa vecera nesto lagano.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.