Bok curke, pridružujem vam se na ovoj temi. U četvrtak sam radila ogtt
0' = 6,0
60'= 11,9
120' = 5,8
Bas sam pala u depresiju. Od cetvrtka samo citam pp netu sto i kako trebam jesti i sva sam izgubljena. Inace dosta preskačem obroke i mislim da čak premalo jedem, a onda opet u nekim obrocima pretjeram. Skroz mi je cudan ovaj rez na ogttu, jer mi nataste nikad nije ovakav bio. Jel moguce da mi je to bilo od stresa, gladi i nespavanja? Tjedan dana nisam spavala od nervoze zbog ogtta, a tu noc pogotovo. I bas sam jako gladna bila. Moram u dnevnu bolnicu na guk profil, ginekolog mi je samo preko tel rekao dijeta ali nista kako se trebam hraniti. Ja sam jako puno kg dobila dosad, iako ih opce ne vidim na sebi, ni trbuh bas nisam dobila jos, ali usla sam s velikim viskom kg u trudnocu. S tim da se puno krecem, setam 7-10 km svaki dan i 2 puta tjedno idem na treninge za trudnice. Nadam se da ce taj guk profil bit bolji🙏 nakon koliko dana pd ogtta ste otisle na guk profil? Jeste do tad drzale dijetu ili tek nakon profila?
Iako možda sam se stvarno loše hranila,a da nisam ni svjesna mozda nekih stvari koje sam jela ili u kojim kolicinama pa mi je ovo sad prilika da stanem na loptu 🙂
Lobi, bilo je i gorih rezultata. Mislim da kad ti izvade onaj tromjesecni da ces dobit uvid je li stanje tek sad nastalo. Svakako, 7 dana prije profila treba poceti s novim nacinom prehrane. Stres utjece, ali ne bi trebao toliko poremetit rezultate, vjv ti je jednostavno sto i svima nama, posteljica sa svojim hormonima prezahtjevna za gusteracu. Ja sam tjednima bila u soku, nisam spavala razmisljajuci o tome sto cu jest i sl., ali s vremenom naviknes. Imas lijepih dijeta na pliva zdravlje upisi samo dijeta 1700 kalorija i dobit ces kako se hrana kombinira po kojem obroku i koje su namirnice dozvoljene u kojim kolicinama. Treba na pocetku malo vremena jer hranu moras vagat, a kasnije znas i bez vaganja.
url=https://lilypie.com]
Lobi napisat cu ti dobrodosla iako bi zbog tebe radje da nisi ni trebala na ovu temu. Sto se dijete tice treba da vremena da se naviknes. Drugo jako vazno pravilo je da se jede 5-6 malih obroka tokom dana. Najgore je preskakat obroke, pa onda za 1 obrok pojest hrpu toga. Isto je vazno koje namjernice s kojima kombiniras. Tu na temi imas na pocetku napisano otprilike kako se sto racuna. A pokusat cu ti ubaciti i slike dijete. Sto ti je rekao gin da ides na 1700 ili 1800 kcal?obicno je 1800. Meni je u pocetku za pracenje pomogla aplilacija Dnevnik hrane. Redovito sam upisivala svaki obrok i kroz 10-tak dana izvjezbala se.
Evo nadam se da ce pomoc. Meni je to Luce ja mislim bila poslala i puno mi je pomoglo.
LoBi drz se! Nije nista strašno, nije loše mslo pripazit što se jede. A tek kad počinješ pazit vidiš da si možda griješila.
Nažalost,mislim da ti ovaj prvi nije povišen od stresa. Ja sam prošli tjedan završila na hitnoj zbog prijevremenih kontrakcija, nisam dvije noci baš spavala i ujutro išla na vađenje krvi i nstašte mi šećer bio 4.1. Da stres baš toliko diže meni bi ziher bio min 7 jutarnji jer sam se jako prepala
Hvala cure... Ma cudno mi je jer kad nisam pazila i jela hrpu slatkog noc prijr vađenja krvi mi je bio manji secer nego sad kad sam bila nataste i jos sam par dana prije pazila sto jedem.
Ma kad malo bolje razmislim nije mi ovo uopce lose jer cu konacno pocet jest normalno.
Nije mi rekao nista kakvu dijetu, a kad sam bila na pregledu zadnji put rekao mi je da izbacim bijeli kruh, tjestenine, pekarske proizvode, slatko, da jedem vise manjih obroka i da ne jedem iza 8.
A moj problem i je sto sam cesto znala preskočit obroke i jako pregladnit. Jela kasno jer znan pp cijeli noc ne spavat i onda ujutro spavam ko zna dokad, pa obroke sve poremetim.
Sas sam se bas vagala izgubila sam 2,5 kg u zadnjih 5 dana. Sto i nije lose jer sam u zadnjih 3 tjedna 4 kg dobila. Puno je bolje otkad ne jedem navecer, a cesto sam znala po pekarama, a to su samo prazne kalorije nije ni cudo da sam dobila toliko kg.
Procitala sam sinoc sve objave na ovoj temi 😂😁 valjda cu se snac. Muci me samo to vaganje ali doci ce to sve s praksom 😁
Instalirala sam si tu aplikaciju, hvala na preporuci cini mi se bas dobra🙂
Ja sam napravila nesto prefino al nemam pojma koliko se toga noze pojest. Jbg vidjet cemo nakon 2 sata sto kaze secer. Ugl zobene mlijeko voda jabuka cimet i kocka crne cokolade u blenderu. E prefino mi je ...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji