Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    24. Listopad 2019. 11:17

Stelle123 dala bi ti koju ideju, ali fakat nisam baš neki primjer.. Meni je kuhano jaje i skuta ok u zadnje vrijeme sa fetom kruha integralnog.. Thinkpink sretno, cure su sve napisale.. Mogla bi se i ja početi pridržavati ovih Grizlinih mjera.. 

• Stelle123
    24. Listopad 2019. 14:09

Pa primjer ti je skroz dobar. Sumsko voce ne dize secer, to ti je jos najbolje. Mene uhvatila neka glad izmedju obroka samo nesto grickam. Sad sam za rucak blitvu i jaja. Jel to uopce rucak?😝 I na kraju zacinila jabukom. Al sam danas u trku. Sinoc pojela fetu neke pizze sa sirom, 6.3. nakon toga sto i nije tako lose. Kako izbjegavam rizu i tjesteninu sve sam skucenija😂😂

url=https://lilypie.com]

Grizli
    24. Listopad 2019. 15:56

Thinkpink moja mjer za variva i gulase je slijedece ako imaju krumpir, kukuruz, mrkva isl povrća e bogato UH u sebi onda 1 kacjolu ako umjesto krumpira za zgusnut koristim slanutak ili je rijedje vrivo npr poriluk onda 2 kacjole. Meni super zasitno bude varivo od poriluka, slanutka i pileca prsa unutra. Vise je tekuce nego gusto al tog pojedem i tanjur i pol a secer nista ne naraste. Grah recimo ako kuham bas pravo sa krumpirom i mrkvom unutra onda obavezno bez mesa i bez kruha taj obrok pa pojedem 1 tanjur. Uz to limunada i zelena salata.
    Nasty pa nije to bas lose sto si za dorucak. Vidois ja se jaja nikad ne sjetim jesti doma. A jako volim tvrdo kuhana al lijena sam ujutro cekat da se skuhaju.
    Ja sam neki dan bila kod sestre i jela nesto bas fino i mozemo i mi. Ona je izgnjecila 60 g banane sa vilicom i u to umjesala 1 jaje. Sve skupa izblendala u sa blenderom. To je doslo kao pasta neka. I onda je sa zlicom na malo maslaca u tavi pekla male ko palacinkice. Stavila bi kuglicu pa pritisla zlicom da bude tanje. Nije ih puno spekla od te smijese al zasitno je. Jele smo to uz bio activ jogurt. Moram jedan dan sama probat to doma iskemijat. 

Točkica37
    24. Listopad 2019. 16:30

Nasty pa to je super dorucak. Ja sam danas kruh i linoladu 🤪 mene najvise muci sta da jedem.ner sam svakih 2 i pol sata gladna i ne znam sta bih pojela... bas mi ide to na zivce. A tek vecera mi je muka ... uooce ne znam bez ktuha sto bih migla... jucer jaja i gljive i odvratno mi bilo u zeludcu ... dajte prijedloge od vecere

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• AnnA
    24. Listopad 2019. 19:06

Točkica probaj si napraviti proteinski kruh. Meni osobno je stvarno super. 

• AnnA
    24. Listopad 2019. 19:07

I recimo primjer za dorucak. Na fetu tog proteinskog kruha namazati marmeladu bez secera i jogurt. Meni to ne dize secer

Nasty
    25. Listopad 2019. 01:00

Točkice imaš kupit carski beskvasni kruščić u konzumu, ne diže šećer. Dosta je gust i zasitan..
    Grizli al mi ne paše navečer voće nikako, uvijek mi digne šećer..2h nakon doručka mi je bio niži nego na tašte.. Probat ću te palačinkice sa bananom i jajem :) taman će mi uz to ići đem bez šećera što je Stelle123 preporučila iz bio&bio.. Ima ih raznih. 

25. Listopad 2019. 08:30

Ja ove palačinkice od banane i jajeta često radim i svi ih volimo. Jedino ja stavim u njih i žlicu zobenih posija (može i chia sjemenki) i nekad žlicu maslaca od kikirikija. Jer kad je samo jaje malo mi imaju previše "jajast" okus.
    Sta se rucka/vecere tice ja cu danas popečke od tune https://kuharica.kontin.info/recipe/pljeskavice-od-tune-jednostavna-i-brza-ali-bolja-verzija/
    Ja jedino zobene pahuljice zamijenim s mekinjama. I bude mi super uz zelenu salatu, a i hladno uz jogurt.

Točkica37
    25. Listopad 2019. 08:32

Ma puna mi.je kapa kruha, to sam htjela reci. Sto jedete ako ne jedete kruh?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

25. Listopad 2019. 10:11

Točkica37

Ma puna mi.je kapa kruha, to sam htjela reci. Sto jedete ako ne jedete kruh?

Ja sam bila nekih 6-12 mj na lchf-u prije trudnoce i u tom periodu nisam uopce jela kruh te sam se odvikla od njega. Pecem lchf kruh ako bas imam volje. UH unosim vocem, zitaricama, lecom, grahom, slsnutkom i sl. Uostalom UH imas u svemu pa po meni nema potrebe dodatno se forsat jesti ga sko nsm ne pase. Zapravo u mnogim se kulturama kruh uopce ne jede. Ja sam danas za dorucak pojela dvije velike zlice svjezeg sira, 100 g delux šunke te jednu papriku. Nemam potrebe za kruhom uz to. Napravila sam ko sendvic od pola paprike, gore stavila sir i sunku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.